ACERBIS MX KAIRON SPECIAL PANTS - FEKETE/FEHÉR (36 * 38) AC 0023299.315

Gyártó:
Cikkszám:
754087
Gyári cikkszám:
AC 0023299

47800.000031

37637.7953

47 800 Ft

Nettó: 37 638 Ft

ACERBIS MX KAIRON SPECIAL PANTS - FEKETE/FEHÉR (36 * 38) AC 0023299.315

  • 36 (036)
  • 38 (038)
  • Fehér/Fekete (237)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MX Kairon Special Pants - Fekete/Fehér a tökéletes választás mindazoknak, akik a motorozás szenvedélyét egy kényelmes, biztonságos és stílusos ruházatban szeretnék megélni. Ezek a nadrágok kifejezetten motocross és off-road használatra lettek tervezve, így minden fontos szempontot figyelembe vesznek a kényelem, a tartósság és a védelem tekintetében.

Kiváló Minőségű Anyagok

Az ACERBIS ® egyik legnagyobb előnye az, hogy csakis a legjobb minőségű anyagokat használja fel termékei gyártása során. Az MX Kairon Special Pants a leggazdagabb textúrájú poliészterből készült, amely kiváló kopásállósággal rendelkezik, így hosszú élettartamot biztosít. A nadrágok belső része szellőző panelekkel van ellátva, hogy a hosszabb úton se izzadjon be a viselője.

Biztonsági Funkciók

A nadrágok térd részei megerősítették, hogy baleset esetén is megfelelő védelmet nyújtsanak. Az ACERBIS kiemelt figyelmet fordít a motorosok biztonságára, így a nadrágok erős és rugalmas anyagokból készültek, amelyek elnyelik az ütések energiáját. Továbbá, a nadrágok lábszár részén extra védelmi rétegek találhatóak, amelyek tovább növelik a biztonsági jellemzőket.

Kényelem és Rugalmasság

Az MX Kairon Special Pants ergonomikus tervezése biztosítja, hogy a nadrágok könnyedén alkalmazkodjanak a test formájához és mozgásához. Az elasztikus panelek a derékrészen és a térdeknél teszik lehetővé, hogy a nadrágok maximálisan kényelmesek legyenek hosszabb út során is.

Stílus és Dizájn

Az ACERBIS MX Kairon Special Pants modern és stílusos megjelenése is kiemelkedő. Az elegáns fekete-fehér színkombináció vonzóvá teszi őket, és bármilyen motoros felszereléshez könnyen illeszkednek. A nadrágok minimalista, ám mégis sportos dizájnja garantáltan felkelti a figyelmet.

Funkcionalitás

A nadrágok állítható derékrésszel és rugalmas pántokkal rendelkeznek, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára tökéletes méretet és illeszkedést. Továbbá, praktikus zsebek is találhatóak rajtuk, ahol kisebb tárgyakat lehet biztonságosan tárolni motorozás közben.

Ha Ön is szenvedélyes motoros, és csak a legjobbat szeretné, akkor ACERBIS MX Kairon Special Pants a tökéletes választás Önnek. Ne habozzon, szerezze be még ma webshopunkból, és élvezze az off-road motorozás szabadságát és izgalmait a lehető legmagasabb komfort és biztonság mellett!

#Méret 36 (036)
#Méret 38 (038)
#Szín Fehér/Fekete (237)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges