Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-XL

Gyártó:
Cikkszám:
989241
Gyári cikkszám:
3563622-3031-XL

14299.999975

11259.8425

14 300 Ft

Nettó: 11 260 Ft

Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-XL

2db Rendelhető
Rendelhető

Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-XL

A Alpinestars Full Bore MX Kesztyű egyedi tervezésű termék, melyet a motocross szerelmeseinek kínálnak. Ez a kesztyű kifejezetten magas teljesítményű motorosok számára készült, akik a legjobb védelmet és kényelemet keresik a versenyek vagy az extrém terepek kihívásai során.

Részletes jellemzők és előnyök:

  • Kiváló anyagok: A kesztyű tartós és lélegző anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a maximális szellőzést a motorozás során.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus ujjkialakítás és a rugalmas anyagok lehetővé teszik a természetes mozgást, ami különösen fontos a motocross versenyeken.
  • Extra védőrétegek: Az Alpinestars Full Bore MX Kesztyű extra védőrészletekkel rendelkezik az ujjak és a tenyér részein, így a motoros kezei védve vannak a sérülésektől és a kopástól.
  • Rendkívül kényelmes: A kesztyű puha béléssel és rugalmas mandzsettával ellátott, amelyek biztosítják a kényelmes viselést hosszú távú használat esetén is.
  • Kiváló tapadás: A speciális szilikon nyomatok a tenyérrészen és az ujjakon biztosítják a szilárd fogást a kormányon, ami elengedhetetlen a biztos irányítás érdekében.

Design és megjelenés:

A piros és fekete színek kombinációja nemcsak esztétikus, hanem erőt és dinamizmust sugároz. Az Alpinestars logó és a részletes dizájn elemek hozzájárulnak a modern és vonzó megjelenéshez, ami kiemeli a motoros stílusát.

Felhasználási lehetőségek:

Az Alpinestars Full Bore MX Kesztyű ideális választás minden motocross rajongó számára, legyen szó amatőrökről vagy profi versenyzőkről. Kiválóan alkalmas különféle motocross eseményekre, enduro versenyekre, vagy akár szabadidős motorozásokra is. A termék strapabíró anyaga és precíz kialakítása garantálja a biztonságot és a kényelmet minden alkalommal.

Összegzés:

A Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-XL egy prémium minőségű motocross kesztyű, amely minden elvárást teljesít a védelem és a kényelem terén. Ha egy megbízható, tartós és stílusos kesztyűt keresel, amely maximális teljesítményt nyújt még a legkeményebb körülmények között is, akkor ez a termék a tökéletes választás számodra.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges