Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-L

Gyártó:
Cikkszám:
989240
Gyári cikkszám:
3563622-3031-L

14299.999975

11259.8425

14 300 Ft

Nettó: 11 260 Ft

Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-L

Rendelhető
Rendelhető

Alpinestars Full Bore MX Kesztyű (Piros-Fekete) 3563622-3031-Ltökéletes választás a motocross szerelmeseinek!

Az Alpinestars nevét nem kell bemutatni a motoros világban, hiszen a márka már évtizedek óta vezető szerepet játszik a kiváló minőségű motoros ruházat és kiegészítők gyártásában. Az Alpinestars Full Bore MX Kesztyű sem kivétel, tökéletes kombinációja a biztonságnak, kényelemnek és stílusnak.

Kivételes védelem és kényelem


Az Alpinestars Full Bore MX Kesztyű elsődleges célja a motoros védelme és kényelme. A kesztyű tartós és könnyű anyagból készült, amely biztosítja a maximális rugalmasságot és kényelmet hosszú távú használat során is. Az anyag kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, így a hosszabb motorozások során sem fog zavarni a kéz izzadása.

Kifinomult dizájn


A piros-fekete színkombináció nemcsak stílusos, de észrevehető is a poros motocross pályákon. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a kesztyű tökéletesen illeszkedjen a kézre, minimalizálva a bőr feltörésének esélyét. Az ujjaknál található szilikon nyomatok és a tenyér kialakítása segíti a tökéletes fogást, ami elengedhetetlen a pontos irányítás érdekében.

Fokozott biztonság


Az Alpinestars Full Bore MX Kesztyű megerősített varratokkal és extra védőrétegekkel rendelkezik azokon a területeken, amelyek a leginkább kitettek a sérüléseknek. Ez a plusz biztonsági felszerelés különösen hasznos a motocross által megterhelt helyzetekben, ahol a kezek gyakran veszélybe kerülnek.

Könnyű használat


A tépőzáras zárómechanizmusnak köszönhetően a kesztyűk gyorsan és egyszerűen rögzíthetőek, valamint levehetőek. Ez különösen praktikus, ha gyakran kell fel- és levenni kesztyűit különböző versenyek vagy edzések közben. Az egyszerű záródás mellett a kesztyűk biztosan tartanak a helyükön, nem csúszkálnak használat közben.

Innovatív jellemzők


A kesztyű számos innovatív jellemzővel rendelkezik, beleértve a szabványosított érintőképernyő-kompatibilitást, így a motorosok könnyen használhatják okoseszközeiket anélkül, hogy levennék a kesztyűt. Ez nemcsak kényelmes, hanem növeli a biztonságot is.

Összegzés


Ha komolyan veszed a motocross-t, az Alpinestars Full Bore MX Kesztyű egy elengedhetetlen kiegészítő. Legyen szó amatőr vagy profi versenyzőről, ez a kesztyű minden motoros igényeit kielégíti. Kiváló védelem, kényelem, és stílus egyetlen termékben. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezz be egy párt még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták