ACERBIS MX2 KID KESZTYŰ - NARANCSSÁRGA/SÁRGA (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0021632.271.

Gyártó:
Cikkszám:
754114
Gyári cikkszám:
AC 0021632

12199.999984

9606.2992

12 200 Ft

Nettó: 9 606 Ft

ACERBIS MX2 KID KESZTYŰ - NARANCSSÁRGA/SÁRGA (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0021632.271.

  • L (066)
  • M (064)
  • S (062)
  • XL (068)
  • XS (061)
  • XXL (069)
  • Narancs/Sárga (206)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MX2 KID KESZTYŰ - NARANCSSÁRGA/SÁRGA (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0021632.271.

A ACERBIS híres kiváló minőségű motorkrossz kiegészítőiről, és az MX2 KID kesztyű sem kivétel. Ezek a kesztyűk nemcsak stílusos megjelenést biztosítanak, hanem kiváló védelmet és kényelmet is nyújtanak a fiatal versenyzők számára. A narancssárga és sárga színkombináció modern és energikus megjelenést kölcsönöz, amely biztosan kiemelkedik a pályán.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Anyag: A kesztyűk tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és szakadásnak.
  • Kényelem: Az ergonomikus kialakítás és a lélegző anyagok biztosítják a maximális kényelmet és szellőzést.
  • Biztonság: A megerősített tenyérrész és ütéselnyelő betétek extra védelmet nyújtanak a kezeknek.
  • Rugalmas méretezés: A kesztyűk különböző méretekben (XS, S, M, L, XL, XXL) kaphatók, hogy minden kis motoros számára tökéletes legyen.
  • Könnyű kezelhetőség: A csuklónál található állítható pántok segítenek a kesztyűk gyors és egyszerű felvételében és levételében.

Ezek a kesztyűk tökéletesek mind az amatőr, mind a profi fiatal motokrosszosok számára. Az ACERBIS MX2 KID kesztyűk kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék a gyermekeik kezét optimálisan védeni a versenyek során.

Miért válaszd az ACERBIS MX2 KID kesztyűket?

Az ACERBIS már évtizedek óta elismerést vív ki a motorkrossz világában az innováció és a minőség terén. Az MX2 KID kesztyűk a legújabb technológiákat és anyagokat használják, hogy megfeleljenek a fiatal versenyzők igényeinek.

Ezek a kesztyűk nemcsak megvédik a kezeket a sérülésektől, hanem kényelmet és stílust is nyújtanak. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a kesztyűk tökéletesen illeszkedjenek a kezekre, így a motorosok teljes mértékben koncentrálhatnak a versenyre.

Az ACERBIS MX2 KID kesztyűk különleges színkombinációja és dizájnja garantálja, hogy ezek a kesztyűk minden fiatal motoros számára vonzóak lesznek. A narancssárga és sárga élénk színek biztosan felhívják magukra a figyelmet a versenypályán.

Hogyan gondoskodj az ACERBIS MX2 KID kesztyűkről?

A kesztyűk tartósságának megőrzése érdekében fontos a megfelelő karbantartás. A kesztyűket kézzel kell mosni hideg vízben, enyhe mosószerrel. Ne használj szárítógépet vagy közvetlen hőforrást a szárításhoz, mert ez károsíthatja az anyagokat. A kesztyűket szellős helyen, távol a közvetlen napfénytől kell szárítani.

Összegzésképpen, az ACERBIS MX2 KID kesztyűk ideális választást jelentenek minden fiatal motorkrosszos számára, akik szeretnék megvédeni kezüket és stílusosan nézni a versenypályán. A kiváló minőségű anyagok és a kényelmes kialakítás garantálja, hogy ezek a kesztyűk hosszú ideig hű társaid lesznek a versenyek során.

#Méret XXL (069)
#Méret XS (061)
#Méret S (062)
#Méret M (064)
#Méret XL (068)
#Méret L (066)
#Szín Narancs/Sárga (206)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges