ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZAT 3.0 - FEKETE (S/M * L/XL * XXL) AC 0022170.090

Gyártó:
Cikkszám:
756622
Gyári cikkszám:
AC 0022170

7199.999951

5669.2913

7 200 Ft

Nettó: 5 669 Ft

ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZAT 3.0 - FEKETE (S/M * L/XL * XXL) AC 0022170.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZAT 3.0 - FEKETE

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Motocross kesztyű > Felnőtt

Gyártó: ACERBIS

Termék leírás:

A ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZAT 3.0 - FEKETE egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motocross rajongó számára, aki nem akarja, hogy az időjárás korlátozza a szenvedélyét. Ez a kesztyű huzat azoknak a motorosoknak készült, akik a legkeményebb körülmények között is kitartanak. Az ACERBIS híres a magas minőségű motoros ruházati cikkeiről, és ez a termék sem kivétel.

Kiváló védelem az eső ellen

Ezek az eső kesztyű huzatok kiváló minőségű, vízálló anyagból készültek, amely biztosítja, hogy a kezei szárazak maradjanak még a legzordabb időjárási körülmények között is. Az anyag könnyű, de tartós, így nem gátolja a kéz mozgását, ami különösen fontos a motocross versenyzők számára. Az ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZAT 3.0 speciális tervezése garantálja a maximális kényelmet és funkcionalitást.

Optimális illeszkedés és kényelem

A termék különböző méretekben elérhető: S/M, L/XL és XXL, így biztosan megtalálja a megfelelő méretet. A rugalmas mandzsetta és az állítható pántok lehetővé teszik a könnyű fel- és levételt, valamint a biztonságos illeszkedést. Az ergonomikus kialakítás további kényelmet biztosít, így Ön teljes mértékben a vezetésre koncentrálhat.

Stílusos megjelenés

A fekete szín időtlen eleganciát sugároz, amely mindenféle motoros ruha mellett jól mutat. Az ACERBIS logó megtalálható a kesztyű huzaton, ami a minőséget és megbízhatóságot jelképezi. Ezzel a termékkel nemcsak védve lesz az időjárási elemekkel szemben, de még stílusosan is fog kinézni a pályán.

Egyszerű karbantartás

A huzat anyaga könnyen tisztítható, így a verseny vagy hosszú túrák után gyorsan újjá varázsolható. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően nemcsak tartós, hanem a tisztítása is egyszerű. Mindössze langyos vízzel és enyhe mosószerrel kell leöblíteni, majd hagyni, hogy magától megszáradjon.

Miért válassza az ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZATOT 3.0?

  • Magas szintű védelem az esővel és nedvességgel szemben
  • Könnyű és tartós anyag
  • Optimális illeszkedés a különböző méretválasztéknak köszönhetően
  • Stílusos és praktikus kialakítás
  • Egyszerű karbantartás

Összefoglalva, az ACERBIS ESŐ KESZTYŰ HUZAT 3.0 a legjobb választás azoknak a motorosoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a kényelem között. Ne hagyja, hogy az időjárás korlátozza a szabadságát – válassza az ACERBIS minőséget és élvezze a zavartalan motorozást minden körülmények között!

#Méret XXL (069)
#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges