ACERBIS COVER GLOVE RAIN LOGO - BLACK (S/M * L/XL) AC 0016790.090

Gyártó:
Cikkszám:
756621
Gyári cikkszám:
AC 0016790

7199.999951

5669.2913

7 200 Ft

Nettó: 5 669 Ft

ACERBIS COVER GLOVE RAIN LOGO - BLACK (S/M * L/XL) AC 0016790.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS COVER GLOVE RAIN LOGO - BLACK (S/M * L/XL) AC 0016790.090 terméket kínálunk Önnek, amely tökéletes választás minden motokrossz rajongó számára. Ez a kesztyű a motorosok számára tervezett, akik szeretnék megóvni kezüket esős és nedves körülmények között is. Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségű és tartós motoros ruházatról, és ez a kesztyű sem kivétel.

A kesztyű fekete színű, amely stílusos és sokoldalú megjelenést biztosít, amely bármilyen motoros öltözékhez illik. A következő méretekben kapható: S/M és L/XL, így biztosan talál megfelelő méretet, amely tökéletesen illeszkedik a kezére.

  • Vízálló anyag: Az ACERBIS COVER GLOVE RAIN LOGO kesztyű kiváló minőségű vízálló anyagból készült, amely megvédi a kezeit az esőtől és a nedvességtől. Így ideális választás esős időjárási körülmények között is.
  • Kényelmes illeszkedés: Az elasztánból készült anyag rugalmas és kényelmes illeszkedést biztosít. A kesztyű könnyen felvehető és levehető, ugyanakkor biztosítja a szoros illeszkedést, amely nem akadályozza a motorozás közben végzett mozdulatokat.
  • Kiváló tapadás: A tenyérrész különleges textúrával rendelkezik, amely biztosítja a kiváló tapadást a motor kormányára, még nedves körülmények között is. Így mindig irányítás alatt tarthatja a motorkerékpárját.
  • Stílusos dizájn: A kesztyűnél található ACERBIS logóval ellátott elegáns dizájn kiemeli stílusát és mutatós kiegészítője lesz motorkerékpáros öltözékének.
  • Szellőzőrendszer: A kesztyű szellőzőrendszere biztosítja, hogy a kezei ne izzadjanak túlságosan, így hosszabb motorozás során is kényelmesen érezheti magát.

Az ACERBIS COVER GLOVE RAIN LOGO kesztyű tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik motorkerékpározási élményüket és különösen esős időjárási körülmények között is maximális kényelmet és védelmet szeretnének elérni. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kialakítás lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használhatja ezt a kesztyűt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be most az ACERBIS egyik legjobb termékét webshopunkból!

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Motocross kesztyű > Felnőtt

Gyártó: ACERBIS

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges