ACERBIS COTTON GLOVES - WHITE AC 0006689.030

Gyártó:
Cikkszám:
735921
Gyári cikkszám:
AC 0006689

2159

1700.0000

2 159 Ft

Nettó: 1 700 Ft

ACERBIS COTTON GLOVES - WHITE AC 0006689.030

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Cotton Kesztyű - Fehér AC 0006689.030

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Motocross kesztyű > Felnőtt

Gyártó: ACERBIS

Fedezze fel a motoros kényelem új szintjét az ACERBIS Cotton Kesztyű időtlen fehér színű kivitelével! Az AC 0006689.030 modell a legmagasabb minőségű anyagok és páratlan kivitelezés kombinációját kínálja, amely maximális védelmet nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kényelem terén.

Prémium anyagok és fokozott tartósság

Ezek a motocross kesztyűk 100% pamutból készülnek, ami nemcsak lélegző és kényelmes, hanem rendkívül tartós is. A pamut anyag természetes nedvességelvezető képessége biztosítja, hogy kezéje száraz és kényelmes maradjon még hosszabb távú használat során is. Az ergonomikus kialakítás következtében a kesztyűk tökéletesen illeszkednek a kézhez, csökkentve a fáradtságot, és növelve az irányíthatóságot.

Maximális védelem

Az ACERBIS Cotton Kesztyű kiemelkedő védelmet nyújt minden motoros számára. Az extra megerősítéseknek köszönhetően a kesztyű fokozottan ellenáll a kopásnak és sérüléseknek, így hosszú időn keresztül élvezheti a maximális védelmet és kényelmet.

Stílusos kivitel

A kesztyűk elegáns fehér színe hozzájárul a kifinomult megjelenéshez, amely minden motoros ruházathoz kiválóan illik. Az ACERBIS márka híres a modern és innovatív dizájnjáról, ami ezekre a kesztyűkre is jellemző. Legyen szó versenyzésről, szabadidős motorozásról vagy napi ingázásról, ezek a kesztyűk minden helyzetben helytállnak.

Könnyű karbantartás

A pamut anyagok egyik nagy előnye, hogy rendkívül könnyen tisztíthatóak. A kesztyűk mosógépben moshatóak, így mindig frissen és tisztán tarthatja őket minimális erőfeszítéssel. Ez különösen fontos olyan termékek esetében, amelyeket a mindennapi motorozás során használunk.

Kényelem és funkcionalitás

Az ACERBIS Cotton Kesztyű könnyen kezelhető és rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A csúszásmentes tenyérrész biztosítja a kiváló tapadást, míg a rugalmas anyagok szabad mozgást tesznek lehetővé. Ezek a funkciók különösen fontosak hosszabb utak vagy versenyek során, ahol minden apró részlet számít.

Válassza az ACERBIS Cotton Kesztyűt, hogy ne csak stílusos, de biztonságos és kényelmes legyen a motorozása!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges