ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281

Gyártó:
Cikkszám:
875770
Gyári cikkszám:
AC 0910281

1756.41

1383.0000

1 756 Ft

Nettó: 1 383 Ft

ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281

  • Egy méret
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281

Az ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281 egy kiváló minőségű, multifunkcionális kiegészítő, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek, hogy biztosítsa a kényelmet és a védelmet az utak során. Az Acerbis, a motorsport világában jól ismert márka, ismét bizonyítja szakértelmét és elkötelezettségét a biztonság és az élmény iránt.

Ez a nyakmelegítő különösen hasznos lehet hideg időjárás esetén, amikor a szélvédelem elengedhetetlen a motoros komfortjának megőrzéséhez. Az ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281 használata nemcsak hogy megóvja a nyakat és a mellkast a hűvös szelek ellen, de speciális anyagszerkezetének köszönhetően hatékonyan lélegzik is, így elkerülhető a túlzott izzadás és a vele járó kellemetlenségek.

A nyakmelegítő puha, kellemes tapintású anyagból készült, amely ellenálló a kopással és könnyen tisztítható. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a nyakmelegítő tökéletesen illeszkedjen, és ne okozzon irritációt vagy kellemetlenséget hosszabb út során sem. Az anyag összetétele olyan, hogy megőrzi a test melegét, miközben biztosítja a szellőzést, így az ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281 minden motoros számára ideális választás.

Fontos tudni, hogy a nyakmelegítő többféle viselési módot is lehetővé tesz, így például sálként, fejpántként, vagy akár teljes arcvédőként is használható a nagyobb védelem érdekében. Ez a sokoldalúság különösen értékes lehet a hosszabb utakon és változó időjárási körülmények között.

Az ACERBIS márka hírneve és magasan képzett szakemberei által tervezett termék minden részletében tökéletes. A nyakmelegítő modern, elegáns dizájnja nemcsak funkcionális, hanem esztétikai élményt is nyújt a viselője számára. Az egyedi mintázat és színek összehangolt megjelenést biztosítanak, amely jól illeszkedik bármilyen motoros felszereléshez.

Összegzésképpen, az ACERBIS WINGS Nyakmelegítő AC 0910281 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motorosnak, aki fontosnak tartja a komfortot és a biztonságot az útjai során. Ez a nyakmelegítő kiváló ajándék lehet bármilyen motoros számára, legyen szó kezdőkről vagy tapasztalt veteránokról. A webshopunkban megtalálható termék hozzájárul a motorozás igazán élvezhetővé tételéhez az év minden szakában.

Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg az ACERBIS minőséget!

#Méret Egy méret
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges