ACERBIS SP CLUB Nyakmelegítő AC 0022647

Gyártó:
Cikkszám:
756631
Gyári cikkszám:
AC 0022647

20399.999967

16062.9921

20 400 Ft

Nettó: 16 063 Ft

ACERBIS SP CLUB Nyakmelegítő AC 0022647

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS SP CLUB Nyakmelegítő AC 0022647

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Maszkok, nyakmelegítők, aláöltözők > Nyakmelegítő

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS SP CLUB Nyakmelegítő AC 0022647 egy kiváló minőségű motoros kiegészítő, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ha hosszú távú motorozást tervezel, vagy csak egyszerűen védeni szeretnéd a nyakadat a hideg és a szél ellen, akkor ez a nyakmelegítő tökéletes választás.

Tulajdonságok:

  • Kényelmes és funkcionális: Az ACERBIS SP CLUB nyakmelegítő anyagát úgy alakították ki, hogy maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítson a viselője számára.
  • Védelem a hideg ellen: Speciális anyagának köszönhetően hatékonyan védi a nyakat az alacsony hőmérséklettől és a széltől, ezáltal megelőzve a megfázást és a kellemetlenségeket.
  • Rugalmas kialakítás: Rugalmas anyagával tökéletesen illeszkedik minden nyakmérethez, és nem szorít, így egész nap használható bármilyen motoros tevékenység alatt.
  • Stílusos megjelenés: Az ACERBIS elegáns és modern dizájnjával nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője is lehet ruhatáradnak.

Ez a nyakmelegítő kifejezetten motorosok számára lett kialakítva, figyelembe véve minden olyan igényt, ami egy hosszú út vagy hétvégi kirándulás során felmerülhet. A motorozás során nagyon fontos, hogy a megfelelő módon védd meg magad az időjárás viszontagságaitól. Az ACERBIS SP CLUB Nyakmelegítő AC 0022647 segítségével biztos lehetsz benne, hogy mindent megtettél a kényelmed és egészséged érdekében.

Az ACERBIS régóta ismert kiváló minőségű motoros felszereléseiről, és ez a nyakmelegítő sem kivétel. Minden termékük a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, így évszaktól függetlenül biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken át szolgálni fog.

Használat és karbantartás:

  • Mosógépben mosható, így könnyen tisztán tartható.
  • Gyorsan száradó anyagból készült, így rövid idő alatt újra használatra kész.
  • Ne használj fehérítőt vagy más erős vegyszert a tisztításhoz.

Összegzésként elmondható, hogy az ACERBIS SP CLUB Nyakmelegítő AC 0022647 a motorosok számára egy elengedhetetlen kiegészítő, amely nem csak a hidegtől véd, de egy kényelmes és stílusos darab is egyben. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy beszerezd ezt a kiváló nyakmelegítőt, ami minden motoros alapfelszerelésének része kell, hogy legyen.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges