ACERBIS Nyakmelegítő SP Club Weelie AC 0910962.042

Gyártó:
Cikkszám:
983677
Gyári cikkszám:
AC 0910962.042

1756.41

1383.0000

1 756 Ft

Nettó: 1 383 Ft

ACERBIS Nyakmelegítő SP Club Weelie AC 0910962.042

3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a motoros közösség igényeit szem előtt tartva kínáljuk termékeinket! Bemutatjuk Önnek a kiváló minőségű ACERBIS Nyakmelegítő SP Club Weelie AC 0910962.042 terméket, amely ideális választás minden motoros számára, aki a hideg időjárás ellenére sem szeretne lemondani a motorozás nyújtotta élményekről.

Kiváló minőség és védelem

Az ACERBIS márka, amely híres a motoros ruházati termékek és alkatrészek gyártásáról, ezzel a nyakmelegítővel is bizonyítja elkötelezettségét a minőség és a funkcionalitás iránt. A Nyakmelegítő SP Club Weelie AC 0910962.042 puha és kellemes anyagból készült, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így biztosítva a maximális komfortot és védelmet a hideg ellen.

Innovatív Design

Ez a nyakmelegítő innovatív dizájnjával és funkcióival kiemelkedik versenytársai közül. A modern és sportos kialakítás nemcsak jól néz ki, de praktikus is - a nyakmelegítő könnyen fel- és levehető, valamint kényelmesen illeszkedik a motoros ruházat alá. A termék mérete univerzális, így mindenki számára megfelelő választás. Az anyag nem irritálja a bőrt, és légáteresztő képességének köszönhetően megelőzi a túlzott izzadást.

Használat és Karbantartás

A ACERBIS Nyakmelegítő SP Club Weelie AC 0910962.042 használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A termék könnyen tisztítható, mosógépben mosható, és gyorsan szárad. A magas minőségű anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú, így hosszú távon is hű társ lesz a motoros túrákon.

Motoros Kiegészítők Specialistája

Webáruházunk széles választékot kínál a motorosok számára, akik nem csak alkatrészeket, hanem kiváló minőségű ruházati termékeket is keresnek. Az ACERBIS nyakmelegítő mellett számos más kiváló minőségű terméket is találhat kategóriánkban, mint például: maszkok, aláöltözők és további nyakmelegítők. Célunk, hogy minden motoros megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb kiegészítőket, amelyekkel biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti motoros élményeit.

Miért válassza a ACERBIS Nyakmelegítőt?

  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Hatékony hőszigetelés
  • Modern és sportos dizájn
  • Könnyű karbantartás
  • Univerzális méret, mindenki számára megfelelő

Ne hagyja, hogy a hideg időjárás gátolja motorozási szenvedélyét! Rendelje meg még ma az ACERBIS Nyakmelegítő SP Club Weelie AC 0910962.042 terméket, és élvezze a motorozást minden évszakban!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges