ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Fancy AC 0910960.090

Gyártó:
Cikkszám:
983673
Gyári cikkszám:
AC 0910960.090

1756.41

1383.0000

1 756 Ft

Nettó: 1 383 Ft

ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Fancy AC 0910960.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Fancy AC 0910960.090

Bemutatjuk az ACERBIS nyakmelegítőjét, amely kiváló választás minden motoros számára, aki a maximális kényelmet és védelmet keresi a hideg időjárás ellen. Az ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Fancy AC 0910960.090 a legmodernebb anyagok és technológiák felhasználásával készült, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt és stílust az úton.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Prémium Minőség: Az ACERBIS márkanév garancia a kiváló minőségre és tartósságra. Ezzel a nyakmelegítővel biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztül használhatod.
  • Maximális Kényelem: A puha, rugalmas anyag biztosítja, hogy a nyakmelegítő kényelmesen illeszkedjen a bőrödre, anélkül, hogy irritációt okozna.
  • Kiváló Védelem: Védi a nyakadat és az arcodat a hideg, a szél és a por ellen, így élvezheted a zavartalan motorozást még a legzordabb időjárási körülmények között is.
  • Divatos Design: A Club Fancy dizájn modern és stílusos megjelenést kínál, ami tökéletesen kiegészíti minden motoros ruházatot.
  • Könnyű Karbantartás: Mosógépben mosható, így könnyen tisztán tarthatod.

Miért Válaszd Az ACERBIS Nyakmelegítőt?

Az ACERBIS nyakmelegítőjének választásával egy olyan terméket kapsz, amelyet kifejezetten a motorosok igényeinek kielégítésére terveztek. Az anatómiai formatervezés, a minőségi anyagok és a praktikus funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a nyakmelegítő kiemelkedjen a versenytársak közül.

Nem csak a védelmet és a kényelmet biztosítja, hanem hozzájárul a motoros megjelenéséhez is. A különleges Sp Club Fancy dizájn divatos és egyedi megjelenést kölcsönöz, így mindig stílusosan nézhetsz ki.

Termékkategória: Motoralkatrész > Ruházat > Maszkok, nyakmelegítők, aláöltözők > Nyakmelegítő

Ez a termék a motoralkatrészek és motoros ruházatok kategóriájába tartozik, ezen belül is a nyakmelegítők ágazatába. Az ilyen típusú ruházati kiegészítők különösen fontosak a hidegebb időjárási körülmények között, hiszen védelmet nyújtanak az elemekkel szemben.

Fontos megemlíteni, hogy a nyakmelegítő nem csak télen, hanem az év minden szakában hasznos lehet, különösen hosszú úton vagy magasabb sebességnél. Az ACERBIS termékei mindig a legjobb minőséget képviselik, ezért bátran válaszd őket, ha megbízható és tartós motoros kiegészítőt keresel.

Rendeld meg az ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Fancy AC 0910960.090 -t még ma, és tapasztald meg a különbséget egy prémium minőségű nyakmelegítővel!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges