ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Diver AC 0910963.872

Gyártó:
Cikkszám:
983676
Gyári cikkszám:
AC 0910963.872

1756.41

1383.0000

1 756 Ft

Nettó: 1 383 Ft

ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Diver AC 0910963.872

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Diver AC 0910963.872

Ha a motorozás szerelmese vagy, és a legjobb minőségű kiegészítőket keresed a kalandjaidhoz, akkor az ACERBIS Nyakmelegítő Sp Club Diver AC 0910963.872 ideális választás számodra. Ez a nyakmelegítő az olasz ACERBIS gyártó terméke, amely híres a motoros ruházat és kiegészítők terén nyújtott kiváló minőségről és innovációkról.

Termék Jellemzők

  • Anyag: Magas minőségű anyagokból készült, amelyek maximális komfortot és védelmet nyújtanak a hideg, szeles időjárás ellen.
  • Design: Modern és stílusos kialakítás, amely a motorosok igényeit helyezi előtérbe.
  • Kényelmes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a nyak köré, így megakadályozza a hideg levegő bejutását.
  • Lélegző: A légáteresztő anyag biztosítja, hogy a nyakod száraz és kényelmes marad hosszabb időn keresztül is.

Miért válaszd az ACERBIS Nyakmelegítőt?

Az ACERBIS márka jól ismert a motoros közösségben, és a Sp Club Diver AC 0910963.872 nyakmelegítő minden motoros kötelező kelléke, különösen a hidegebb évszakokban. Ez a nyakmelegítő nemcsak melegít és véd, hanem stílusos is, így garantáltan jól fogsz kinézni, miközben a városi utakon vagy a természetben motorozol.

Kiemelkedő Kényelem

Az ACERBIS különös figyelmet fordított a kényelemre, így biztos lehetsz benne, hogy a nyakmelegítő viselése hosszú órák után is kényelmes marad. Az anyag puha tapintású, így nem irritálja a bőrt, és minimalizálja a dörzsölést.

Tartósság és Minőség

Az ACERBIS termékei hosszú élettartamukról és kiváló minőségükről híresek. A nyakmelegítő anyaga strapabíró és ellenálló, így biztosítva, hogy sok szezonon át kitartson melletted.

Stílus és Design

Ez a nyakmelegítő modern és sportos dizájnnal rendelkezik, amely kiegészíti a motoros öltözékedet. A fekete szín minden stílushoz és felszereléshez passzol, így bármilyen motoros megjelenéssel harmonizál.

Hogyan Használd?

Az ACERBIS Nyakmelegítő használata rendkívül egyszerű. Csak húzd át a fejed, állítsd be a kívánt helyzetbe, majd élvezd a kényelmet és a védelmet. Ideális választás mindennapi motorozáshoz, túrázáshoz vagy akár versenyekhez is.

Ne hagyd, hogy a hideg vagy a szél megzavarja a motorozás élményét! Válaszd az ACERBIS Nyakmelegítőt Sp Club Diver AC 0910963.872, és élvezd a maximális kényelmet, védelmet és stílust bármilyen időjárásban!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges