ACERBIS Nyakmelegítő (0024299)

Gyártó:
Cikkszám:
875073
Gyári cikkszám:
AC 0024299

13999.99994

11023.6220

14 000 Ft

Nettó: 11 024 Ft

ACERBIS Nyakmelegítő (0024299)

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Nyakmelegítő (0024299)

Az ACERBIS Nyakmelegítő (0024299) a motorosok számára tervezett kiváló minőségű motoros kiegészítő. Ez a nyakmelegítő tökéletes választás a hideg időjárásban való motorozáshoz, mivel melegen tartja a nyakad anélkül, hogy kellemetlen lenne viselése. A nyakmelegítők rendkívül fontosak a motoros felszerelések között, hiszen megvédik a nyakat a hidegtől, széltől és minden olyan külső elemtől, ami zavarhatja a motorozási élményt.

Főbb jellemzők:

  • Kényelmes Anyagösszetétel: Az ACERBIS Nyakmelegítő puha, légáteresztő anyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet hosszabb motorozáskor is.
  • Ergonomikus Tervezés: Az ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a nyakra és vállra, ezáltal biztosítva a teljes körű védelmet és a mozgásszabadságot.
  • Univerzális Méret: Az állítható kialakítás miatt szinte bármilyen fej- és nyakmérethez illeszkedik.
  • Hőszigetelés: Kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően hatékonyan tartja távol a hideg levegőt és megőrzi a test melegét.
  • Könnyű Karbantartás: Könnyen tisztítható és karbantartható anyagból készült, így hosszú távon megtartja minőségét és funkcionalitását.

Az ACERBIS márka évtizedek óta elismert név a motoros világban, köszönhetően a kiváló minőségű és megbízható termékeinek. Az ACERBIS Nyakmelegítő (0024299) sem kivétel, mivel a legmodernebb gyártási technológiákat és anyagokat használják fel a maximális kényelem és védelem biztosítása érdekében.

Alkalmazási Lehetőségek:

Ez a nyakmelegítő kiváló választás mind az amatőr motorosok, mind pedig a professzionális sportolók számára. Az ACERBIS Nyakmelegítő (0024299) tökéletes megoldás hosszú távú túrákhoz, valamint napi ingázáshoz is, mivel magas komfortfokozata miatt hosszabb ideig is viselhető anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

Védelem és Kényelem:

A nyak területe különösen érzékeny a hidegre és a szélre, ezért fontos, hogy megfelelően védjük azt. Az ACERBIS Nyakmelegítő segítségével nem csak melegen tarthatod a nyakadat, hanem csökkentheted a megfázás kockázatát is. Az anyag lélegző képessége révén elkerülheted a túlzott izzadást, ami különösen fontos lehet intenzív motorozás közben.

Összegzésül elmondható, hogy az ACERBIS Nyakmelegítő (0024299) egy elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki komolyan veszi a kényelmet és a védelmet. Ez a termék nem csak a legjobb minőséget kínálja, hanem hosszú élettartamot és kivételes komfortot is biztosít.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták