ACERBIS KITTERLAND ARCMASZK - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0016530.090

Gyártó:
Cikkszám:
756629
Gyári cikkszám:
AC 0016530

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS KITTERLAND ARCMASZK - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0016530.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS KITTERLAND ARCMASZK - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0016530.090 a motorosok számára tervezett prémium minőségű arcvédő, amely kiválóan alkalmas mindenféle időjárási körülmények között. Az ACERBIS, amely világszerte elismert a motoros alkatrészek és ruházati termékek gyártásában, egy rendkívül megbízható, kényelmes és tartós maszkot kínál, amely a legnagyobb kényelmet és védelmet nyújtja motorosok számára.

Prémium Minőség és Kényelem

Az ACERBIS KITTERLAND ARCMASZK két méretben érhető el (S/M és L/XL), így minden motoros megtalálja a számára megfelelő illeszkedést. A maszk anyaga strapabíró, mégis lélegző és kényelmes, amely biztosítja a hosszú távú viselést anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget okozna. A puha, ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a maszk tökéletesen illeszkedjen az arc körvonalaihoz, így maximális védelmet és kényelmet nyújt.

Védelem és Funkcionalitás

Ez az arcvédelem ideális megoldás minden motoros számára, különösen akkor, ha az időjárási körülmények változékonyak. Hatékonyan védi az arcot a hidegtől, széltől és portól, ami elengedhetetlen a biztonságos és kellemes motorozási élményhez. A fekete színű kialakítás elegáns külsőt kölcsönöz a maszk viselőjének, miközben diszkrét és visszafogott marad.

Könnyű Kezelés

Az ACERBIS KITTERLAND ARCMASZK könnyen kezelhető és tisztítható. Anyaga gyorsan szárad, így rövid időn belül újra használatra kész. Emellett kompakt méretének köszönhetően könnyedén elfér bármilyen motoros felszerelés táskában, így mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá.

Miért Válassza az ACERBIS KITTERLAND ARCMASZKOT?

  • Megbízhatóság: Az ACERBIS név garancia a minőségre és tartósságra.
  • Kényelem: Ergonomikus, puha anyagból készült, amely hosszú távú viselést biztosít.
  • Védelem: Hatékonyan védi az arcot a hidegtől, széltől és a portól.
  • Könnyű kezelhetőség: Gyorsan száradó, könnyen tisztítható anyag.
  • Stílus: Elegáns fekete színű kialakítás.

Összefoglalva, az ACERBIS KITTERLAND ARCMASZK - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0016530.090 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki a legjobb minőséget, kényelmet és védelmet keresi. Ne habozzon, szerezze be most, és élvezze a biztonságos és kényelmes motorozást minden időjárási körülmény között!

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges