ACERBIS Balaklava - Fekete - egy méret AC 0010918.090

Gyártó:
Cikkszám:
756632
Gyári cikkszám:
AC 0010918

8599.999945

6771.6535

8 600 Ft

Nettó: 6 772 Ft

ACERBIS Balaklava - Fekete - egy méret AC 0010918.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Balaklava - Fekete - egy méret AC 0010918.090

Fedezd fel az ACERBIS Balaklava-t, a motorozási élmény új szintre emeléséhez tervezve. Ez a fekete balaklava egyedülálló védelmet és kényelmet nyújt minden motorvezér számára.

Kiváló Minőség és Tartósság

Az ACERBIS egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, és ez a balaklava sem kivétel. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak, így biztosítják, hogy nem kell gyakran cserélni. Az anyag légáteresztő és könnyű, így maximális kényelmet biztosít rövid és hosszú utak során egyaránt.

Többfunkciós Design

Ez a balaklava kiválóan alkalmas minden évszakban való használatra. A hűvösebb hónapokban védelmet nyújt a hideg ellen, miközben nyáron is kellemes viselet marad. Az arcvédelem kulcsfontosságú a szél és a környezeti hatások ellen, és ez a modell különösen jól teljesít ebben a tekintetben.

Könnyű Karbantartás

Az ACERBIS Balaklava egyszerűen és gyorsan mosható, így könnyedén tisztán tartható. Az anyag ellenáll a gyűrődéseknek és az alakváltozásnak, így több mosás után is megőrzi eredeti formáját és működőképességét. Egyszerűen dobd be a mosógépbe és hamarosan újra használatra kész lesz.

Egy Méret Mindenki Számára

Ez a balaklava egy méretben érhető el, amely a legtöbb fejformához és mérethez igazodik. Az elasztikus anyag rugalmasan illeszkedik, így mindig tökéletesen áll majd rajtad. Ez a kiszerelés különösen kényelmes, mivel nem kell aggódni a helyes méret kiválasztása miatt - egy méret mindenki számára tökéletes!

Stílus és Funkcionalitás

A fekete szín elegáns és diszkrét megjelenést biztosít, amely minden motoros ruházathoz illik. A modern design és a funkcionalitás találkozása teszi ezt a balaklavát különlegessé. Legyen szó napi ingázásról vagy kalandos túrákról, az ACERBIS Balaklava mindig megbízható társ lesz.

Záró Gondolatok

Az ACERBIS Balaklava - Fekete - egy méret AC 0010918.090 egy olyan kiváló termék, amely minden motoros ruházat elengedhetetlen része. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy fokozd motorozási élményedet egy minőségi és elegáns balaklavával. Rendelje meg még ma és élvezd a motorozás minden pillanatát maximális kényelemben és védelemben!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges