Acerbis Freeway dzsekik - Sárga (S/M * L/XL * XXL) AC 0021675.060

Gyártó:
Cikkszám:
756570
Gyári cikkszám:
AC 0021675

34099.999999

26850.3937

34 100 Ft

Nettó: 26 850 Ft

Acerbis Freeway dzsekik - Sárga (S/M * L/XL * XXL) AC 0021675.060

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Sárga (060)
3-14 nap
Rendelhető

Acerbis Freeway dzsekik - Sárga (S/M * L/XL * XXL) AC 0021675.060

A Acerbis egy világhírű név a motoros ruházat világában, és a Freeway sorozatú dzsekik bármely motoros garderóbjának elengedhetetlen darabjai. Ez a dzseki tökéletes választás mindenkinek, aki biztonságosan és kényelmesen szeretne utazni az úton. Ez a kiváló minőségű motoros dzseki kiemelkedő láthatóságot biztosít sárga színével, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is.

Az Acerbis Freeway dzsekik poliészter anyagból készültek, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és rendkívül tartós. A dzseki különleges szellőzőrendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi a megfelelő levegőáramlást, így hosszú távú viselés során is kényelmes és friss marad. Emellett a dzseki anyaga vízálló, így esőben is szárazon tartja a motorost.

A dzseki belső bélése kivehető és mosható, amely segít a tisztántartásban és gondoskodik a higiéniáról. A dzseki derékrésze és mandzsettái állíthatóak, így mindenki személyre szabottan viselheti. A dzseki különböző méretekben kapható: S/M, L/XL és XXL, így mindig megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb méretet.

Az Acerbis Freeway dzsekik rendelkeznek a szükséges CE tanúsítványokkal, amelyek biztosítják a termék magas színvonalát és megfelelőségét a különböző európai biztonsági előírásoknak. A dzseki váll- és könyökrészén elhelyezett protektorok további védelmet nyújtanak az ütközések során, csökkentve ezzel a sérülés kockázatát.

A dzseki számos praktikus zsebbel rendelkezik, így mindig megfelelő hely áll rendelkezésre a szükséges személyes tárgyak számára, mint például a telefon, kulcsok, pénztárca stb. Emellett a dzseki egy speciális zsebbel is ellátott, ahol a motoros biztonsági igazolásait tarthatja.

A webshop motoralkatrészekre és motoros ruházatokra specializálódott, különös figyelmet fordítva a minőségre és a biztonságra. Az Acerbis Freeway dzseki tökéletes példa erre az elkötelezettségre, remek választás mind a hétköznapi motorosok, mind a profi versenyzők számára.

Vásárolj most Acerbis Freeway dzsekit és élvezd a biztonságos és kényelmes motorozás élményét, bármilyen időjárási körülmények között! Ne felejtsd el, hogy webshopunkban mindig megtalálod a legújabb és leginnovatívabb motoros felszereléseket és ruházatot.

#Méret XXL (069)
#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Sárga (060)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges