ACERBIS KÖNYÖKVÉDŐ X-FIT - FEKETE - EGY MÉRET AC 0021654.090

Gyártó:
Cikkszám:
754367
Gyári cikkszám:
AC 0021654

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

ACERBIS KÖNYÖKVÉDŐ X-FIT - FEKETE - EGY MÉRET AC 0021654.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Könyökvédő X-Fit - Fekete - Egy Méret AC 0021654.090

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Könyökvédő > Felnőtt

Gyártó: ACERBIS

Fedezze fel a maximális védelem és kényelem kombinációját az ACERBIS Elbow Guard X-Fit könyökvédőnkkel, mely kifejezetten motorosok számára készült. Ez a könyökvédő különleges technológiával készült, hogy teljes mértékben megvédje a könyökét anélkül, hogy korlátozná a mozgásszabadságát.

Jellemzők

  • Anyag: Kiváló minőségű anyagokból készült, melyek tartósak és ellenállóak.
  • Védelem: Az X-Fit technológia biztosítja a maximális védelmet a könyök körüli érzékeny területeken, anélkül, hogy akadályozná a mozgást.
  • Kényelem: Ennek a könyökvédőnek az ergonomikus kialakítása mellett szellőző rendszert is tartalmaz, ami elősegíti a levegő áramlását és minimalizálja az izzadást.
  • Egy méret: Az ACERBIS Elbow Guard X-Fit univerzális méretben kapható, így garantáltan mindenki számára megfelelő lesz.
  • Stílus: Modern, letisztult fekete színben érhető el, ami tökéletesen passzol minden motoros felszereléshez.

Előnyök

Az ACERBIS Elbow Guard X-Fit nemcsak kiváló minőségű védelmet biztosít, de stílusos és kényelmes viselet is. A motorozás közbeni biztonság kiemelkedően fontos, és ez a könyökvédő a legmodernebb technológiákat alkalmazva nyújt maximális védelmet és kényelmet. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszabb motorozás során is kényelmes legyen.

Viselési útmutató

Mielőtt felveszi a ACERBIS Elbow Guard X-Fit -et, győződjön meg róla, hogy megfelelően illeszkedik a könyökére, és minden pánt megfelelően rögzítve van. A helyes viselése biztosítja a maximális védelmet baleset vagy esés esetén.

Karban tartás

A könyökvédő rendszeres tisztításával meghosszabbíthatja annak élettartamát. Javasoljuk, hogy langyos vízzel és enyhe szappannal tisztítsa meg, majd hagyja levegőn megszáradni. Soha ne használjon agresszív vegyszereket, mert ezek károsíthatják az anyagot.

Összességében az ACERBIS Elbow Guard X-Fit egy kiváló választás minden motoros számára, aki nagy figyelmet fordít a védelemre és a kényelemre egyaránt. Ne hagyja ki ezt a hihetetlen terméket, és rendelje meg most a webshopunkban!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges