ACERBIS Könyökvédő Roseguard - Fekete - Egy Méret AC 0016033.090

Gyártó:
Cikkszám:
754369
Gyári cikkszám:
AC 0016033

4599.999944

3622.0472

4 600 Ft

Nettó: 3 622 Ft

ACERBIS Könyökvédő Roseguard - Fekete - Egy Méret AC 0016033.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Könyökvédő Roseguard - Fekete - Egy Méret AC 0016033.090

Bemutatjuk az ACERBIS Könyökvédő Roseguard terméket, amelyet kifejezetten a motorosok számára terveztek, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a kényelem és a biztonság között. Ez a fekete könyökvédő egy méretben érhető el, így széles körben alkalmazkodik a különböző testalkatokhoz.

Kiemelkedő Védelem

Az ACERBIS Könyökvédő Roseguard számos védelmi funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a maximális biztonságot a motorozás során. Ez a könyökvédő prémium minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és ütésállóságot biztosítanak. Az erős külső réteg megvédi a könyököt a mechanikai sérülésektől, míg a belső párnázat elnyeli az ütéseket és minimalizálja a sérülés kockázatát.

Kényelem és Rugalmasság

A védelmen kívül az ACERBIS Könyökvédő Roseguard kiemelkedő kényelmet is nyújt. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a karhoz, és nem korlátozza a mozgást. A lélegző anyagok és a jól szellőző szerkezet révén hosszabb utak során is biztosítják a kényelmet, elkerülve a túlmelegedést és az izzadást.

Könnyű Fel- és Levétel

Ez a könyökvédő egyszerűen és gyorsan fel- és levehető, ami különösen fontos a napi használat során. Az állítható pántok lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést, így a védelem mindig a helyén marad, bármilyen aktív mozgást is végezzen a motoros.

Stílus és Megjelenés

A fekete színű ACERBIS Könyökvédő Roseguard elegáns és modern megjelenést kölcsönöz viselője számára. A letisztult dizájn és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy ez a védőfelszerelés ne csak funkcionális, hanem stílusos is legyen.

Hosszú Élettartam

Az ACERBIS márka híres a tartósságáról és a kiváló minőségéről, és a Roseguard könyökvédő sem kivétel. Hosszú élettartama és ellenálló képessége miatt ez a könyökvédő hű társ lesz a motoros hosszú távú kalandjai során.

Összegzés

Az ACERBIS Könyökvédő Roseguard ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a biztonságot és a kényelmet motorozás közben. Próbálja ki ezt a páratlan könyökvédőt, és tapasztalja meg a különbséget!

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Könyökvédő > Felnőtt

Gyártó: ACERBIS

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges