ACERBIS Könyökvédő Hexa - Fekete/Sárga - Egy méret AC 0016031.318

Gyártó:
Cikkszám:
754368
Gyári cikkszám:
AC 0016031

5399.999995

4251.9685

5 400 Ft

Nettó: 4 252 Ft

ACERBIS Könyökvédő Hexa - Fekete/Sárga - Egy méret AC 0016031.318

  • Fekete/Sárga (318)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Könyökvédő Hexa - Fekete/Sárga - Egy méret AC 0016031.318

Az ACERBIS Könyökvédő Hexa egy kiváló minőségű védőeszköz, amelyet kifejezetten a motorkerékpárosok biztonságára és kényelmére terveztek. Ez a fekete/sárga könyökvédő egy méretben elérhető, így univerzális illeszkedést biztosít, és számos különböző felhasználói igényeket kielégít.

Kiváló védelem és kényelem

Az ACERBIS Könyökvédő Hexa ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely a viselőjének maximális mozgásszabadságot biztosít anélkül, hogy a biztonság rovására menne. A védőeszközt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a könyökhajlatba, így minimalizálva az esetleges baleseti sérülések kockázatát.

A könyökvédő anyaga strapabíró és hosszú élettartamú, ami ideális a motorkerékpáros felszerelés folyamatos használatához. A belső rész puha és kényelmes anyagból készült, amely lehetővé teszi a bőr légzését, és csökkenti a túlmelegedés kockázatát állandó mozgás közben.

Stílusos és funkcionális kialakítás

A fekete és sárga színkombinációval a könyökvédő nemcsak védelmet nyújt, hanem stílusos megjelenést is biztosít minden motorkerékpáros számára. A Hexa dizájn modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen illeszkedik a motoros életstílushoz.

A könnyű és tartós anyagok használata lehetővé teszi, hogy az ACERBIS Könyökvédő Hexa szinte bármilyen motoros ruházathoz, beleértve a kabátokat és nadrágokat is, probléma nélkül illeszkedjen. Ezenkívül az egy méretű kialakítás és az állítható pántok révén a könyökvédő bármilyen alkatú egyén számára kényelmes és biztos illeszkedést biztosít.

Praktikus és sokoldalú

Az ACERBIS Könyökvédő Hexa nemcsak motorozáshoz, hanem más extrém sportokhoz is ideális választás lehet, mint például a mountain bike-ozás vagy a gördeszkázás. Az univerzális illeszkedés és a kiváló védelem biztosítja, hogy szinte bármilyen sporttevékenység közben maximális biztonságban érezd magad.

Gyártói háttér

Az ACERBIS márka régóta ismert a motoros közösségben, kiváló minőségű és innovatív termékeiről. A vállalat a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazza a legmagasabb szintű biztonság és kényelem biztosítása érdekében. Az ACERBIS Könyökvédő Hexa sem kivétel, kiváló választás mindazok számára, akik a legjobbat szeretnék maguknak és szeretteiknek.

Összességében az ACERBIS Könyökvédő Hexa kiváló választás minden motorkerékpáros számára, aki a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresi egy stílusos és funkcionális dizájnban. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a legjobbat válaszd a biztonságod érdekében!

#Szín Fekete/Sárga (318)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges