S3 Póló S3 Trial SPEA Official (S-2XL) V-S1-X

Gyártó:
Cikkszám:
881761
Gyári cikkszám:
V-S1-X

19699.99997

15511.8110

19 700 Ft

Nettó: 15 512 Ft

S3 Póló S3 Trial SPEA Official (S-2XL) V-S1-X

  • 2XL
  • M
  • S
  • XL
Rendelhető
Rendelhető

S3 Póló S3 Trial SPEA Official (S-2XL) V-S1-X - Professzionális minőségű motoros póló a tapasztalt lovasok és a motorsport szerelmeseinek. Ez a S3 póló kifejezetten a Trial motorozás igényeihez lett tervezve, így mind a teljesítmény, mind a kényelem szempontjából kifogástalan választás.

Stílus és Kényelem:
A S3 Trial SPEA Official póló modern kialakítása és kiváló minőségű anyagai biztosítják a maximális kényelmet hosszú távú viselés során is. Az S3 a motorsport világában elismert márka, amely híres a kifinomult dizájnjáról és az innovatív technológiai megoldásairól.

Tartós és Lélegző Anyag:
A póló anyaga könnyű, tartós, és lélegző, így ideális választás a kihívást jelentő Trial versenyekhez. A speciális szövet megakadályozza a túlzott izzadást, miközben a karcsú illeszkedés biztosítja a mozgás szabadságát és a teljesítményt.

Hivatalos SPEA Design:
Ez a póló a SPEA Official dizájnnal rendelkezik, amely nemcsak esztétikailag lenyűgöző, hanem a motorsport rajongók körében is nagy presztízzsel bír. A hivatalos emblémákkal és színezéssel ellátott póló büszkén viselhető bármilyen Trial eseményen vagy hétköznapi motorozás során.

Extra Méretválaszték:
A S3 Trial SPEA Official póló több méretben érhető el (S, M, L, XL, XXL), így mindenkinek megtalálható az ideális választás. A pontos mérettáblázat segít a megfelelő méret kiválasztásában, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a maximális kényelmet.

Robusztus Kivitel:
Az erős, de rugalmas anyagok és a gondos varrási technikák biztosítják, hogy a póló hosszú élettartammal rendelkezzen, még intenzív használat mellett is. A kopásálló felület és a színtartó anyag garantálja, hogy a termék sokáig megőrzi eredeti állapotát.

Könnyű Ápolás:
A póló könnyen tisztítható, mosógépben is mosható, így egyszerűen karbantartható. A minőségi anyagok nem zsugorodnak és nem veszítik el színüket a mosási ciklus során.

Összegzés:
Az S3 Póló S3 Trial SPEA Official (S-2XL) V-S1-X egy prémium kategóriás, professzionális motoros póló, amely tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a stílusnak. Ideális választás mindennapos motorozáshoz, valamint versenyzéshez. Vásárold meg még ma, és tapasztald meg a S3 minőséget és kényelmet!

#Méret 2XL
#Méret S
#Méret XL
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges