S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094

Gyártó:
Cikkszám:
972996
Gyári cikkszám:
JA-HY-5094

58800.000002

46299.2126

58 800 Ft

Nettó: 46 299 Ft

S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094

  • 2XL
  • L
  • M
  • S
  • XL
Rendelhető
Rendelhető

S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094 - Kiváló Motoros Kabát az Utcai Használatra

Bemutatjuk az S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094 modellt, amelyet kifejezetten azoknak a motorosoknak terveztek, akik nem csak a pályán, de az utcán is a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresik. Ez a kabát minden szempontból kiváló választás, legyen szó hosszú motoros utazásokról vagy mindennapi ingázásról.

A S3, mint neves gyártó, nem hagyott semmit a véletlenre. Ez a kabát a legjobb anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a kényelmet. Az S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094 a legmodernebb technológiákat alkalmazza, hogy megfeleljen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak és egyúttal elegáns és stílusos megjelenést biztosítson.

Anyag és Konstrukció

Ez a motoros kabát kiváló minőségű, kopásálló anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a védelmet. A JA-HY-5094 modell számos betéttel és megerősítéssel rendelkezik a stratégiailag fontos területeken, mint például a vállak, könyökök és hát. Ezeket a részeket CE-minősítésű protektorokkal látták el, amelyek maximalizálják a biztonságot esés esetén.

Kényelem és Szellőzés

A kabát belső bélése légáteresztő anyagból készült, amely biztosítja a megfelelő szellőzést, így a motoros egész nap kényelmesen érezheti magát. Az állítható szellőzőnyílások lehetővé teszik az optimális hőmérsékletszabályozást minden időjárási körülmény között.

Funkcionalitás

A S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094 számos zsebbel rendelkezik, amelyek praktikus tárolóhelyet biztosítanak a különböző mindennapi eszközök számára. Az állítható mandzsetta és derékpánt lehetővé teszi a testhezálló illeszkedést, hogy minden motoros számára kényelmes legyen.

Stílus és Design

A kabát modern és dinamikus dizájnnal rendelkezik, amely tükrözi a versenysportok szellemiségét. Az elegáns vonalak és az élénk színek kombinációja egyedülálló megjelenést kölcsönöz viselőjének, így a motorosok nem csak biztonságban, de stílusosan is utazhatnak.

Az S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094 egyaránt alkalmas városi motorozásra és hosszabb túrákra. Tartós anyagai és magas szintű védelmi rendszerei biztosítják, hogy minden utazás során a legjobb védelmet nyújtsa.

Összefoglalás

Összességében az S3 Jarvis Race Gear Jacket JA-HY-5094 egy prémium minőségű motoros kabát, amely nem csak a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja, de kényelmes és stílusos választás is minden motoros számára. Válassza ezt a kabátot, ha a legjobbat szeretné magának és motorozási élményeinek!

Látogasson el webshopunkra és fedezze fel a további kiváló motoros ruházati termékeinket!

#Méret M
#Méret 2XL
#Méret S
#Méret XL
#Méret L
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges