ACERBIS RAMSEY MY VENTED Női Kabát - BLACK (M * L * XL * XXL) AC 0021888.090

Gyártó:
Cikkszám:
756619
Gyári cikkszám:
AC 0021888

34200.000053

26929.1339

34 200 Ft

Nettó: 26 929 Ft

ACERBIS RAMSEY MY VENTED Női Kabát - BLACK (M * L * XL * XXL) AC 0021888.090

3-14 nap
Rendelhető

Ismerd meg az új ACERBIS RAMSEY MY VENTED Női Kabát - BLACK (M * L * XL * XXL) AC 0021888.090 modellt, mely tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobb minőséget és kényelmet keresik motorozáshoz. Ez a kabát kifejezetten nők számára tervezett, hogy minden motoros hölgy stílusosan és biztonságosan közlekedhessen az úton.

Minőség és Anyaghasználat

Az ACERBIS RAMSEY MY VENTED Női Kabát kiváló minőségű anyagokból készült, melyek garantálják a tartósságot és a komfortot. A kabát külső rétege strapabíró és kopásálló poliészterből készült, mely ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújt. A speciális ventilációs panelek biztosítják a megfelelő légáramlást, így a kabát még a legforróbb napokon is kényelmes viselet marad.

Biztonságos és Ergonomikus Kialakítás

Az ACERBIS RAMSEY MY VENTED kabát tervezésénél a biztonság volt az elsődleges szempont. A kabát CE-minősített váll- és könyökvédőkkel rendelkezik, melyek maximális védelmet nyújtanak baleset esetén. Továbbá a gerincvédő zseb is lehetőséget ad további védőelemek beépítésére, melyek extra biztonságot nyújtanak a motoros számára.

Stílus és Design

Ez a kabát nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is megnyerő. A fekete szín elegáns és könnyen kombinálható más ruhadarabokkal és motoros kiegészítőkkel. Az ACERBIS logó és egyéb dizájnelemek finoman kiemelik a kabát stilizált megjelenését, így viselője mindig vonzza a tekinteteket.

Komfort és Kényelem

A kabát belső bélése puha és kényelmes, mely biztosítja a maximális komfortot hosszú motorozások során is. Az állítható mandzsetták és derékrészek lehetővé teszik, hogy a kabátot egyénileg testre szabhasd, így garantálva a tökéletes illeszkedést és kényelmet.

Részletek és Specifikációk

  • Gyártó: ACERBIS
  • Modell: RAMSEY MY VENTED Női Kabát
  • Szín: Fekete
  • Méretek: M, L, XL, XXL
  • CE-minősített váll- és könyökvédők
  • Ventilációs panelek a megfelelő légáramlás érdekében
  • Kopásálló poliészter külső réteg
  • Gerincvédő zseb lehetőséggel
  • Állítható mandzsetták és derékrészek

Amennyiben egy stílusos, kényelmes és biztonságos motoros kabátot keresel, az ACERBIS RAMSEY MY VENTED Női Kabát - BLACK (M * L * XL * XXL) AC 0021888.090 kétségtelenül a legjobb választás. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget és rendeld meg webshopunkban még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges