S3 Thermo Kabát Trial Protec Red (KS * S) V-R3

Gyártó:
Cikkszám:
881404
Gyári cikkszám:
V-R3

16000.000004

12598.4252

16 000 Ft

Nettó: 12 598 Ft

S3 Thermo Kabát Trial Protec Red (KS * S) V-R3

  • KS
  • S
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

S3 Thermo Kabát Trial Protec Red (KS * S) V-R3 – A legjobb választás a motorosok számára

Üdvözöljük webáruházunkban! Bemutatjuk Önnek a S3 Thermo Kabát Trial Protec Red (KS * S) V-R3 modellt, amely a legújabb fejlesztések és innovációk eredménye. Ez a kabát kifejezetten a motorosok igényeihez lett tervezve, különös tekintettel a trial motorosokra, akik a kényelmet és biztonságot egyaránt fontosnak tartják.

Prémium anyagok és kivitelezés

A kabát anyaga kiváló minőségű, ellenálló és tartós, amely hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát. A belső bélés thermo szigetelést biztosít, amely nélkülözhetetlen a hideg időjárási körülmények közötti motorozáshoz. Az anyagok, mint a poliészter és a spandex, kitűnő rugalmasságot és kényelmet nyújtanak, így tökéletes mozgásszabadságot biztosítanak a motorozás során.

Védi a motorost, bárhol és bármikor

A kabát kifejezett célja, hogy maximális védelmet nyújtson. A beépített protektorok a váll és a könyök részen biztosítják a szükséges védelmet esés esetén. Az ütéselnyelő párnák kivehetők, és külön-külön is cserélhetőek, így mindig biztos lehet benne, hogy a védelem a lehető legmagasabb szinten van.

Részletes tervezés és funkcionális dizájn

A S3 Thermo Kabát Trial Protec Red (KS * S) V-R3 különleges dizájnnal készült, amely nemcsak látványos, de rendkívül funkcionális is. A kabát piros színe és modern vonalai vonzzák a tekintetet, míg a több zseb lehetőséget biztosít a szükséges holmik tárolására. A cipzárok és patentok rozsdamentes acélból készültek, amelyek hosszú ideig szolgálnak majd megbízhatóan.

Kényelmes viselet minden körülmények között

A kabát állítható elemei, mint például a derék- és csuklópántok, lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést, így mindig kényelmes viseletet biztosítanak. A szellőzőnyílások segítenek a megfelelő szellőzés biztosításában, így melegebb időben sem kell lemondania a komfortos érzésről.

Innováció és technológia

Az S3 mindig is élen járt az innovációban, és ez a kabát sem kivétel. Az anyagokon és a kivitelezésen kívül olyan technológiai újításokat is tartalmaz, mint a beépített fényvisszaverő elemek, amelyek növelik a láthatóságot éjszaka és rossz látási viszonyok között.

Zárszó

Összességében, a S3 Thermo Kabát Trial Protec Red (KS * S) V-R3 a tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobbat keresi a biztonság, kényelem és stílus terén. Köszönjük, hogy webshopunkat választotta! Tekintse meg további termékeinket, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb motoros kiegészítőket.

Cikkszám: 881404
Gyári cikkszám: V-R3
#Méret KS
#Méret S
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges