ACERBIS RAMSEY MY Kabát (Fekete * Fekete/Sárga) (S * L) AC 0017105

Gyártó:
Cikkszám:
756616
Gyári cikkszám:
AC 0017105

34099.999999

26850.3937

34 100 Ft

Nettó: 26 850 Ft

ACERBIS RAMSEY MY Kabát (Fekete * Fekete/Sárga) (S * L) AC 0017105

  • L (066)
  • S (062)
  • Fekete (090)
  • Fekete/Sárga (318)
3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS RAMSEY MY Kabát egy kiváló minőségű, stílusos és funkcionális ruhadarab, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Az ACERBIS egy elismert és megbízható márka a motoros ruházat és kiegészítők piacán, amely évtizedek óta szolgálja ki a legmagasabb igényeket. Ez a kabát egyaránt alkalmas városi motorozáshoz és kirándulásokhoz, kiemelkedő védelemmel és kényelmi funkciókkal rendelkezik.

Főbb jellemzők:

  • Színek: Fekete és Fekete/Sárga
  • Méretválaszték: S, M, L
  • Anyag: Tartós és kopásálló textil anyag
  • Biztonság: Minden kritikus ponton megerősített varrások a maximális tartósság érdekében
  • Kényelem: Kivehető bélés, amely lehetővé teszi a kabát egész éves használatát
  • Szellőzés: Szellőzőnyílások, amelyek biztosítják a megfelelő légáramlást és a kellemes hőmérsékletet minden időjárási körülmények között
  • Tárolás: Számos külső és belső zseb a praktikus tárolási lehetőségekért
  • Vízállóság: Vízálló bevonat, amely megvédi a motorost az esőtől és nedvességtől
  • Láthatóság: Fényvisszaverő elemek, amelyek növelik a láthatóságot és biztonságot a sötétben

A ACERBIS RAMSEY MY Kabát tökéletes választás mindazok számára, akik nem csupán a stílust, hanem a biztonságot és a kényelmet is előtérbe helyezik. A kabát kialakítása modern és sportos, amely illeszkedik a különféle motoros stílusokhoz. Az anyagok kiválasztása és a konstrukció minden részlete gondosan megtervezett annak érdekében, hogy maximális védelmet nyújtson, anélkül, hogy korlátozná a mozgást.

Anyagok és Kivitelezés:

A kabát magas minőségű, tartós poliamid anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak. A kivehető béléssel a kabát rugalmasan alkalmazkodik az évszakok változásaihoz, így bármikor komfortos viseletet biztosít. A szellőzőnyílások pedig biztosítják a bőr megfelelő lélegzését, így elkerülhető a túlmelegedés hosszabb utak során.

Biztonsági Funkciók:

A kabátban található merev védőelemek és a könyök-, váll- és hátvédők garantálják, hogy biztonságban tudjon motorozni akár extrém körülmények között is. Az ütéselnyelő panelek és a megerősített varratok biztosítják, hogy a kabát minden helyzetben megvédje viselőjét.

Kényelem és Praktikum:

A kabát tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a kényelemre. Az állítható mandzsetták és derékrész segítségével a kabát testre szabható, és a különböző zsebek praktikus tárolási lehetőséget nyújtanak a személyes tárgyak számára. A fényvisszaverő elemek pedig gondoskodnak arról, hogy rossz látási viszonyok között is jól látható maradjon.

Összességében a ACERBIS RAMSEY MY Kabát egy olyan ruhadarab, amely ötvözi az innovációt, a funkciót és a divatot. Kiváló választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást és fontosnak tartják a saját biztonságukat és kényelmüket.

#Méret L (066)
#Méret S (062)
#Szín Fekete (090)
#Szín Fekete/Sárga (318)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges