ACERBIS OTTANO ADVENTURING Utcai dzseki (Kék * Kék/Zöld) (S * M * L * XL * XXL) AC 0022975

Gyártó:
Cikkszám:
756681
Gyári cikkszám:
AC 0022975

172700.00004

135984.2520

172 700 Ft

Nettó: 135 984 Ft

ACERBIS OTTANO ADVENTURING Utcai dzseki (Kék * Kék/Zöld) (S * M * L * XL * XXL) AC 0022975

  • L (066)
  • M (064)
  • S (062)
  • XL (068)
  • XXL (069)
  • Kék (040)
  • Kék/Zöld
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS OTTANO ADVENTURING Utcai dzseki

A motorozás szerelmeseinek érdemes figyelmet fordítaniuk az ACERBIS OTTANO ADVENTURING utcai dzsekire, amely a legújabb trendek és technológia figyelembevételével készült. Ez a dzseki nem csupán stílusos és modern küllemével nyűgöz le, hanem rendkívül funkcionalitásával is, amely minden motoros igényét kielégíti.

Szín: Kék * Kék/Zöld
Méretek: S, M, L, XL, XXL
Cikkszám: AC 0022975

Magas minőségű anyagok és kivitelezés

Az ACERBIS kiváló minőségű anyagokat használt fel az OTTANO ADVENTURING utcai dzseki megalkotásakor. Az anyagok nemcsak tartósak és kopásállóak, hanem kényelmesek és légáteresztők is. A dzseki könnyű, mégis ellenáll a szélnek és az esőnek, így ideális választás minden időjárási körülményre.

Stílus és kényelem kombinációja

Az utcai dzseki tervezésekor a stílus és a kényelem egyensúlyát tökéletesen sikerült megtalálni. A dzseki modern, sportos megjelenésével minden tekintetet magára vonz, miközben a finom bélés és a testhez álló szabás biztosítja a maximális kényelmet a hosszú motorozások alatt.

Biztonság mindenek felett

Az ACERBIS nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra is. A dzseki több rétegű védelemmel rendelkezik, amely megóvja a motorost a sérülésektől. Az erősített varrások és a beépített protektorok garantálják a maximális biztonságot, bármilyen helyzetben is legyen.

Funkcionális zsebek és tárolók

Az OTTANO ADVENTURING utcai dzseki több praktikus zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fontos tárgyak biztonságos tárolását. Ezek a zsebek könnyen elérhetők és elegendő helyet biztosítanak a telefon, pénztárca és egyéb essentials tárolására.

Kiváló ár-érték arány

Az ACERBIS OTTANO ADVENTURING utcai dzseki kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A magas színvonalú anyagok, a kiváló kivitelezés és a sokoldalú funkcionalitás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a dzseki egy hosszú távú befektetés legyen minden motoros számára.

Összegzés

Az ACERBIS OTTANO ADVENTURING utcai dzseki minden szempontból ideális választás a motorozás szerelmeseinek. Magas minőségű anyagokból készült, kényelmes és stílusos viselet, miközben maximális biztonságot nyújt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be ezt a remek dzsekit, amely minden motoros igényeit kielégíti!

Márka: ACERBIS
Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Kabát > Utcai

#Méret M (064)
#Méret XL (068)
#Méret L (066)
#Méret XXL (069)
#Méret S (062)
#Szín Kék (040)
#Szín Kék/Zöld
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges