X-GRIP LOGO Póló (S-XXL)

Gyártó:
Cikkszám:
965329

13399.999997

10551.1811

13 400 Ft

Nettó: 10 551 Ft

X-GRIP LOGO Póló (S-XXL)

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XXL
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP LOGO Póló (S-XXL)

Üdvözöljük a motoros világ egyik legkedveltebb márkájának webshopjában! Az X-GRIP LOGO Póló (S-XXL) a motorosok legjobb barátja legyen, amikor stílust és kényelmet keresel egyszerre. Ez a póló tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a motorozás izgalmát és a minőségi motoralkatrészeket. Az X-GRIP, mint gyártó, ismert a kiemelkedő minőségéről és stílusáról, és ez a póló sem kivétel.

A póló 100% pamutból készült, amely puha és lélegző, így ideális választás bármilyen időjárási körülmények között. Különböző méretekben elérhető (S, M, L, XL, XXL), így biztosan megtalálod a tökéletes méretet magadnak vagy ajándékba valamelyik motoros barátodnak. A pólón található X-GRIP logo modern és figyelemfelkeltő, ugyanakkor elegáns megjelenést biztosít viselőjének.

Kiemelkedő Társ a Motorozáshoz

Az X-GRIP LOGO Póló (S-XXL) nem csak egy egyszerű ruhadarab. Ez egy nyilatkozat arról, hogy viselője szereti és tiszteli a motorozás kultúráját. A póló ideális viselet bármely motoros találkozón, vagy akár hétköznapi használatra. Az egyszerű, de vonzó design lehetővé teszi, hogy bármilyen stílushoz passzoljon, legyen szó sportos vagy casual megjelenésről.

A motoralkatrész szaküzletünkből nemcsak minőségi alkatrészeket, hanem stílusos és kényelmes öltözékeket is beszerezhetsz. A webshopunkban elérhető X-GRIP termékek garanciát jelentenek a hosszú élettartamra és a megbízhatóságra.

Technikai Specifikációk:

  • Anyaga: 100% Pamut
  • Elérhető méretek: S, M, L, XL, XXL
  • Szín: Fekete fehér X-GRIP logóval
  • Géppel mosható
  • Kényelmes, lélegző anyag

Rendelés és Szállítás

A rendelési folyamat könnyen és gyorsan elvégezhető webshopunkon. Csak válaszd ki a megfelelő méretet, helyezd a kosárba, és kövesd az egyszerű fizetési lépéseket. Szállítási szolgáltatásunk gyors és megbízható, így hamarosan viselheted új X-GRIP LOGO Pólódat. Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot, és rendelj még ma!

Az X-GRIP LOGO Póló ideális ajándék minden motoros rajongónak. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy egyszerűen csak egy figyelmes gesztusról, ez a póló örömet fog szerezni bárkinek. Kiváló minőségű anyagainak és precíziós kivitelezésének köszönhetően hosszú éveken át hű társad lesz a motorozás során.

#Méret XL
#Méret S
#Méret L
#Méret XXL
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges