ACERBIS T-SHIRT SP CLUB DIVER LADY (XS-XL) AC 0910518.090

Gyártó:
Cikkszám:
921538
Gyári cikkszám:
AC 0910518

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS T-SHIRT SP CLUB DIVER LADY (XS-XL) AC 0910518.090

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS T-SHIRT SP CLUB DIVER LADY (XS-XL) AC 0910518.090

Fedezze fel az ACERBIS legújabb női pólóját a motorozás szerelmeseinek tervezve! Az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady egy rendkívül stílusos és kényelmes felsőruházat, amely tökéletes választás mind a motoros kirándulásokhoz, mind a mindennapi viselethez. Ez a speciális tervezésű női póló az XS-től XL-ig terjedő méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját méretének megfelelőt. Mivel webshopunk kifejezetten a motoralkatrészek és motoros ruházatok specialistája, biztos lehet benne, hogy ez a termék nem csupán divatos, de funkcionális is.

Az ACERBIS márka hosszú múltra tekint vissza a motoros világban. A vállalat dedikáltan arra összpontosít, hogy a motorosok számára kiváló minőségű, tartós és kényelmes ruházatot készítsen. Az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady kifejezetten női motorosok számára készült dizájnjával és komfortjával könnyedén a kedvenc mindennapi viseletévé válhat.

Anyag és Kényelem

Ezt a pólót kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készítették, hogy egész napos viselet mellett is biztosítsa a maximális kényelmet. Az anyag rugalmassága lehetővé teszi a szabad mozgást, míg a nedvesség elvezető tulajdonsága segít megőrizni a frissességet még a legmelegebb napokon is. Az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady különösen figyelmesen tervezett varrásai és szabása tökéletesen illeszkednek a női alakhoz, így nem csupán kényelmes, hanem rendkívül előnyös is.

Dizájn és Stílus

A póló dizájnja modern és letisztult, amely tökéletesen illeszkedik a mai trendekhez. A klasszikus színválasztás és az elegáns logók egyaránt tükrözik az ACERBIS elkötelezettségét a stílus és a funkcionalitás mellett. A póló szegélyei és ujjai erősített anyagból készülnek, ami tovább növeli a termék tartósságát. Az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady ideális választás minden női motoros számára, aki szeretne kiemelkedni a tömegből, miközben megtartja a maximális kényelmet és védelmet.

Széles Méretválaszték

Az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady XS-től XL-ig terjedő méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet. A pontos mérettáblázat segít kiválasztani a legmegfelelőbb méretet, hogy a póló tökéletesen passzoljon és minden helyzetben kényelmes legyen.

Rendeld Meg Most!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd ezt a kiváló minőségű, stílusos és kényelmes női pólót! Látogass el webshopunkba, és rendeld meg az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady-t még ma! Legyen szó mindennapi viselésről vagy motoros kalandokról, ezzel a pólóval garantáltan jól fogod érezni magad. Webshopunk motoralkatrészekre és motoros ruházatokra specializálódott kínálatában mindig megtalálod a legújabb és legdivatosabb termékeket.

Az ACERBIS T-Shirt SP Club Diver Lady nem csupán egy ruhadarab, hanem egy életstílus kifejezője. Ne késlekedj – tedd a kosaradba most, és élvezd a motoros élmény minden pillanatát stílusosan és kényelmesen!

#Szín Fehér (030)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges