ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE (S-XXL) AC 0910514.076

Gyártó:
Cikkszám:
921535
Gyári cikkszám:
AC 0910514

8000.000002

6299.2126

8 000 Ft

Nettó: 6 299 Ft

ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE (S-XXL) AC 0910514.076

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE (S-XXL) AC 0910514.076

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motorkerékpár alkatrészek és ruházat szakértői vagyunk. Bemutatjuk a legújabb termékünket, az ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE modellt, amely a stílus és a funkció tökéletes kombinációja.

Termékjellemzők:

  • Márka: ACERBIS
  • Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Felső ruházat > Póló
  • Cikkszám: AC 0910514.076
  • Méret: S-XXL

Minőség és Kényelem

Az ACERBIS híres a kiváló minőségű motorkerékpár-ruházatok gyártásáról, és a SP CLUB BONNEVILLE póló sem kivétel. Ez a póló kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmet. Az anyag lélegző és rugalmas, így ideális választás a hosszú motorozási utakhoz és a mindennapi viselethez egyaránt.

Stílus és Design

A SP CLUB BONNEVILLE póló elegáns és sportos designnal rendelkezik, amely tökéletesen illik a motorkerékpáros életstílushoz. A póló modern, letisztult grafikával van díszítve, amely kiemeli a viselőjének divatos oldalát. A különböző méretek (S-XXL) biztosítják, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb darabot.

Funkcionalitás

Az ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE póló nem csak a stílusról szól, hanem a funkcionalitásról is. Az anyag lélegző képessége segít fenntartani a test hőmérsékletét, ugyanakkor gyorsan szárad, ami kényelmes viseletet biztosít. A rugalmas szövet lehetővé teszi a szabad mozgást, ami különösen fontos a motorozás során.

Ideális Ajándék

Ez a póló tökéletes ajándék lehet minden motorkerékpár-rajongónak. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen különleges alkalomról, az ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE póló biztosan örömet okoz.

Vásárlói Visszajelzések

Sok elégedett vásárló dicséri az ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE pólót a kényelme, tartóssága és stílusa miatt. Egyesek kiemelik, hogy a póló tökéletesen illik a motoros utazásokhoz, míg mások a mindennapi viseletben találják meg az örömüket.

Rendelés és Szállítás

Rendelje meg most az ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE pólót, és élvezze a gyors és megbízható szállítást. Webshopunkban egyszerűen és biztonságosan leadhatja rendelését, és számos fizetési mód közül választhat.

Ne habozzon, rendelje meg most az ACERBIS T-SHIRT SP CLUB BONNEVILLE pólót, és legyen részese egy igazán kivételes motoros élménynek!

Cikkszám: 921535
Gyári cikkszám: AC 0910514
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges