ACERBIS Póló SP CLUB LEGENDARY (S-XXL) AC 0910516.090

Gyártó:
Cikkszám:
921537
Gyári cikkszám:
AC 0910516

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS Póló SP CLUB LEGENDARY (S-XXL) AC 0910516.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Póló SP CLUB LEGENDARY (S-XXL) AC 0910516.090

Minőségi motoros ruházat az ACERBIS-től

Az ACERBIS név egyet jelent a kiváló minőséggel és megbízhatósággal a motoros világban. A ACERBIS Póló SP CLUB LEGENDARY modell a gyártó híres közösségi klubjának híres tagja. Ez a póló nemcsak divatos, hanem funkcionális is, amely ideális viselésre motorozás közben, vagy akár a mindennapos utcai ruházat részeként is.

Kiváló anyagok és kényelem

A póló anyaga magas színvonalú pamutból készült, ami biztosítja a komfortos viseletet egész nap. A légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően optimális hőmérsékletet biztosít még a legforróbb napokon is. Az anyag rugalmassága pedig lehetővé teszi a szabad mozgást, ami különösen fontos motorozás közben.

Stílus és design

Az ACERBIS SP CLUB LEGENDARY póló különleges dizájnnal rendelkezik, amely magával ragadó és kiemelkedő megjelenést biztosít. Az elöl lévő logó és a diszkrét részletek modern és sportos stílust kölcsönöznek ennek a ruhadarabnak. A fekete szín eleganciát és sokoldalúságot kínál, amely könnyen kombinálható más ruhadarabokkal is.

Széles méretválaszték

Ez a modell több méretben is elérhető, az S-től az XXL-ig, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletesen illeszkedő méretet. A méretválaszték lehetővé teszi, hogy minden testalkatú motoros kényelmesen viselhesse.

Technikai adatok

  • Típus: ACERBIS Póló SP CLUB LEGENDARY
  • Gyártó: ACERBIS
  • Anyaga: Pamut
  • Szín: Fekete
  • Méretek: S, M, L, XL, XXL
  • Modell szám: AC 0910516.090

Használati tippek

Mielőtt használatba venné a pólót, javasolt egyszer kimosni, hogy az anyagok puhábbak és kényelmesebbek legyenek. Kerüljük a direkt napsugárzást és a magas hőfokon történő mosást és szárítást, hogy a póló minősége hosszú távon is megmaradjon.

Vásárlási információk

Ha te is szeretnél egy ilyen egyedi és minőségi pólót, rendeld meg most a webshopunkból! Gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal várjuk vásárlóinkat. A motoros ruházatok specialistáiként biztosítjuk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen termékeinkkel. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, légy te is részese az ACERBIS közösségnek!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges