ACERBIS TECHNICAL Aláöltözet kerámia - FEKETE (S/M * L/XL * XXL) AC 0017084.090

Gyártó:
Cikkszám:
756490
Gyári cikkszám:
AC 0017084

13599.999978

10708.6614

13 600 Ft

Nettó: 10 709 Ft

ACERBIS TECHNICAL Aláöltözet kerámia - FEKETE (S/M * L/XL * XXL) AC 0017084.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS TECHNICAL Aláöltözet kerámia - FEKETE (S/M * L/XL * XXL) AC 0017084.090 kínálatunk egyik prémium minőségű terméke a motoralkatrészek és motoros ruházat területén. Az ACERBIS, mint gyártó, hosszú évekre visszanyúló hagyományokkal rendelkezik a motoros felszerelések gyártásában, amelyeket a legmodernebb technológiák és anyagok felhasználásával készítenek.

A termék ACERBIS TECHNICAL Aláöltözet kerámia számos olyan felhasználói előnyt kínál, amelyeket a motorosok értékelnek a hosszú távú motorozások során. Az aláöltözet alapvetően arra szolgál, hogy kényelmet és hatékony hőmérséklet-szabályozást biztosítson minden időjárási körülmény között.

Jellemzők és előnyök:

  • Kerámia technológia: A termék beépített kerámia részecskékkel rendelkezik, amely növeli a kopásállóságot és az ellenállóságot a különböző időjárási körülményekkel szemben. Ez különösen fontos a hosszú távú utazások során, amikor a ruházat folyamatosan ki van téve a szél, eső vagy a napsütés hatásainak.
  • Kiváló hőmérséklet-szabályozás: Az anyag kiváló hőmérséklet-szabályozási tulajdonságokkal rendelkezik, így melegen tartja a testet hideg időben és hűvösen melegebb környezetben. Ez lehetővé teszi a kényelmes motorozást egész évben.
  • Kiváló illeszkedés és kényelem: Az ACERBIS TECHNICAL aláöltözet ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen a testhez, anélkül hogy korlátozná a mozgást. Az anyag rugalmas és légáteresztő, így a motorosok mindig kényelmesen érezhetik magukat.
  • Több méretben elérhető: A termék S/M, L/XL és XXL méretekben érhető el, így mindenki megtalálhatja a saját testalkatának megfelelő méretet.

Használat: Az ACERBIS TECHNICAL aláöltözet ideális választás mindennapi motorozáshoz, versenyzéshez vagy túrázásokhoz. Hosszú ujjainak és testhezálló kialakításának köszönhetően bármilyen külső ruházat alatt kényelmesen viselhető, legyen szó kabátról vagy versenyruhaként funkcionáló motoros bőrruházatról.

A webshopunk kiemelt célja, hogy a motorosok számára megbízható és minőségi termékeket biztosítson. Az **ACERBIS TECHNICAL Aláöltözet kerámia** tökéletes választás mindazon motorosok számára, akik a legjobbat keresik mind kényelemben, mind funkcióban.

#Méret XXL (069)
#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges