ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom AC 0910951

Gyártó:
Cikkszám:
983696
Gyári cikkszám:
AC 0910951

8800.000053

6929.1339

8 800 Ft

Nettó: 6 929 Ft

ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom AC 0910951

  • Matt zöld (872)
  • Világosszürke (076)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom AC 0910951 – Egy póló, amely a szabad motorosoknak készült.

A motoros életvitelhez nem csak egy erős és megbízható motor szükséges, hanem a megfelelő ruházat is. Az ACERBIS híres arról, hogy minőségben és stílusban sem köt kompromisszumot, és ezt a filozófiát követi az ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom AC 0910951 pólójuk is.

A pólók gyakran a szekrény hátuljában végzik, de ez a darab biztosan nem. Az ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom egy prémium minőségű ruhadarab, amely figyelembe veszi a motorosok speciális igényeit. Először is, anyaga kiváló minőségű pamutból készült, amely kényelmes viseletet biztosít, miközben kellően tartós ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak.

Ez a póló különösen figyelemre méltó a dizájn terén is. A „Sp Club Freedom” felirat és minta a szabadság és az út szellemiségét képviseli, amely minden motoros álma és célja. A gondosan megtervezett grafika nem csak stílusos, hanem időtálló is, ezáltal a póló évek múltán is divatos marad. A póló szabása is a motorosok igényeit célozza meg, ezért kényelmes és jól illeszkedő. A speciálisan kialakított ujjhossz és a derékvonal optimális mozgásszabadságot biztosít, akár a motoron ülsz, akár a mindennapokban viseled.

Az ACERBIS az egyik legmegbízhatóbb márkanév a motoros közösségben, és ez a póló sem kivétel. A cég szigorú minőségellenőrzési szabályainak köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a termék megfelel minden elvárásnak, amelyet a motoros ruházattal szemben támaszthatsz.

Az ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom AC 0910951 nem csupán egy viselhető ruhadarab, hanem egy életérzés is. Ezt a pólót hordva érezheted a motoros életvitel szabadságát, és viselheted büszkén az utakon és azon kívül is. Ha igazán szereted a motorozást és az ezzel járó szabadságérzetet, akkor ez a póló egy kötelező darab a ruhatáradba.

Összefoglalva, az ACERBIS T-shirt Sp Club Freedom AC 0910951 egy pompás választás minden motoros számára. A pazar minőség, a kényelmes és funkcionális kialakítás, valamint a stílusos dizájn mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a póló tökéletes kiegészítő legyen bármely motoros öltözékben. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és emeld a szintre a motoros ruhatáradat ezzel a kiváló ACERBIS pólóval!

#Szín Világosszürke (076)
#Szín Matt zöld (872)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges