ACERBIS T-shirt Sp Club Eagle Lady AC 0910955

Gyártó:
Cikkszám:
983680
Gyári cikkszám:
AC 0910955

8800.000053

6929.1339

8 800 Ft

Nettó: 6 929 Ft

ACERBIS T-shirt Sp Club Eagle Lady AC 0910955

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS T-shirt Sp Club Eagle Lady AC 0910955 - Stílus és Kényelem Motorozóknak!

Az ACERBIS bemutatja a különleges Sp Club Eagle Lady AC 0910955 pólót, mely tökéletes választás minden motoros hölgy számára. Ez a póló nem csupán egy divatos ruhadarab, hanem a funkcionális viselet és az egyedülálló stílus kombinációja. Válaszd ezt a prémium minőségű ACERBIS pólót, hogy ne csak a motorodon, de a mindennapokban is kitűnhess!

Tulajdonságok és Jellemzők

  • Anyag: Kiváló minőségű pamut anyagból készült, mely könnyű és lélegző, így biztosítja a maximális kényelmet hosszabb viselés esetén is.
  • Design: Modern és elegáns mintázat, mely az ACERBIS márkára jellemző stílusjegyeket hordozza. Az elülső részen található Club Eagle motívum kiemeli viselője egyéniségét és szenvedélyét a motorozás iránt.
  • Illeszkedés: Női szabású, mely a test vonalait követve tökéletes illeszkedést biztosít, anélkül, hogy korlátozná a mozgást.
  • Tartósság: Az ACERBIS pólók híresek hosszú élettartamukról, hiszen magas minőségű anyagokból és precíz kivitelezéssel készülnek.
  • Sokoldalúság: Ideális választás motorozáshoz, de mindennapi viseletként is megállja a helyét.

Ez a póló egy tökéletes ajándék lehet minden motoros hölgy számára, legyen szó születésnapi, karácsonyi vagy bármely más különleges alkalomról. Emellett kiváló választás azoknak, akik szeretnék hangsúlyozni egyedi stílusukat és elkötelezettségüket a motorozás iránt.

Miért válaszd az ACERBIS termékeit?

Az ACERBIS már évtizedek óta az egyik vezető márka a motoros ruházat és kiegészítők piacán. Termékeik tervezése során különös figyelmet fordítanak a funkcionalitásra, a kényelemre, valamint az innovatív designra. Az ACERBIS termékei világszerte elismertek és kedveltek a motorosok körében, hiszen a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be most az ACERBIS T-shirt Sp Club Eagle Lady AC 0910955 pólót a webshopunkból! Kattints ide és rendeld meg most!

A Webshopunk Előnyei:

  • Gyors és megbízható szállítás: Rendelj most, és mi biztosítjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapd a terméket.
  • Biztonságos fizetés: Különböző fizetési opciók közül választhatsz, melyek mindegyike biztonságos és megbízható.
  • Kiváló Ügyfélszolgálat: Bármilyen kérdésed adódik, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Legyen szó motorozásról vagy mindennapi viseletről, az ACERBIS T-shirt Sp Club Eagle Lady AC 0910955 pólóval biztosan nem lősz mellé!

#Szín Fehér (030)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges