ACERBIS Póló Sp Club Monkey Kid AC 0910959

Gyártó:
Cikkszám:
983674
Gyári cikkszám:
AC 0910959

8800.000053

6929.1339

8 800 Ft

Nettó: 6 929 Ft

ACERBIS Póló Sp Club Monkey Kid AC 0910959

  • Piros (110)
  • Világosszürke (076)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Póló Sp Club Monkey Kid AC 0910959

Fedezze fel webshopunk exkluzív kínálatát, amelyben most különleges figyelmet szentelünk a motoros ruházat kiváló minőségű darabjainak! Az ACERBIS Póló Sp Club Monkey Kid AC 0910959 egy igazán egyedi termék, amely tökéletes választás a motorozás szerelmeseinek és az aktív életmód híveinek, különösen a fiatalabb korosztály számára.

Az ACERBIS márka hírneve szinte egyet jelent a kiváló minőséggel és innovációval, és ez a póló sem kivétel. A póló anyaga magas minőségű, légáteresztő pamut, amely kényelmes és tartós viseletet biztosít. Az anyag választása nem véletlen, hiszen a pamut természetes szálai kiválóan szellőznek, így ideális választás a melegebb napokon is.

A design is figyelemre méltó – a Sp Club Monkey Kid póló mintázata és színe vibráló és élettel telített, tökéletesen passzolva minden fiatal motoros ízléséhez. A póló elején egy színes, vidám grafika található, amely garantáltan mosolyt csal mindenki arcára. A batikolt hatású minta és a modern stílus kiválóan ötvözi a fiatalos energiát és a trendi megjelenést.

A szabás tekintetében sem fog csalódást okozni: az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást, és a póló nem szorít sehol. Ez különösen fontos a motorozás során, ahol a kényelem elengedhetetlen. Az ACERBIS tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a funkcionalitás a sportos életmódot folytatók számára, ezért a póló úgy lett kialakítva, hogy minden igényt kielégíthessen.

Nem csupán informális alkalmakra tökéletes választás, de a motoros klub eseményein és találkozókon is kitűnő választás lehet. Az ACERBIS Póló Sp Club Monkey Kid AC 0910959 az a darab, amely minden motoros ruhatárának alapvető részévé válhat, hiszen nemcsak stílusos és kényelmes, hanem tartós is. A minőségi varrás és a prémium anyagok biztosítják, hogy a póló hosszú élettartamú legyen, így a gyakori használat és a mosások sem tesznek kárt benne.

Összegezve, az ACERBIS Póló Sp Club Monkey Kid AC 0910959 nem csupán egy egyszerű ruhadarab, hanem egy életstílust kifejező tárgy. Az optimálisan kiválasztott anyagok, a figyelemre méltó design és a tökéletes kényelem kombinációja teszi ezt a pólót kihagyhatatlanná minden motorozás szerelmese számára. Rendelje meg ma ezt a kivételes pólót, és élvezze a motorozást a legjobb minőségű ruházatban!

#Szín Világosszürke (076)
#Szín Piros (110)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges