ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT - FEKETE/RÓZSASZÍN (S * M * L * XL * XXL) AC 0023324.723

Gyártó:
Cikkszám:
753550
Gyári cikkszám:
AC 0023324

20500.000021

16141.7323

20 500 Ft

Nettó: 16 142 Ft

ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT - FEKETE/RÓZSASZÍN (S * M * L * XL * XXL) AC 0023324.723

  • L (066)
  • M (064)
  • S (062)
  • XL (068)
  • XXL (069)
  • Fekete/Rózsaszín
3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük motoralkatrész és ruházati webshopunkban, ahol a legújabb és leginnovatívabb termékekkel várjuk Önt! Bemutatom az exkluzív ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT - FEKETE/RÓZSASZÍN (S * M * L * XL * XXL) AC 0023324.723 terméket, amely a motocross világának egyedülálló stílusát és funkcionalitását képviseli.

ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT - The Ultimate Riding Experience

Az ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT elsődleges célja, hogy kényelmet, funkcionalitást és divatos megjelenést biztosítson minden motoros számára. Ez a fekete és rózsaszín kombinációjú mez minden tekintetben kiemelkedő, legyen szó akár teljesítményről, akár esztétikáról.

Főbb jellemzők

  • Anyag: A mez kiváló minőségű, lélegző és könnyű anyagokból készült, amelyek biztosítják a maximális komfortot a hosszú távú motorozás során is.
  • Design: Az elegáns és modern fekete-rózsaszín dizájn nemcsak vonzó, hanem tökéletesen illeszkedik bármilyen motocross ruházat kollekcióba is.
  • Méretválaszték: A termék elérhető S, M, L, XL és XXL méretekben is, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb változatot.
  • Gyártó: Az ACERBIS márka a motorkerékpáros világban világhírű a minőségi és megbízható termékeiről. Az MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT nem kivétel, hiszen a gyártó legmodernebb technológiáit alkalmazva készült.
  • Funkcionalitás: A mez kiválóan illeszkedik a testhez, így a mozgásszabadságot is maximálisan biztosítja, miközben védi a motorost a külső sérülésektől.
  • Karbantartás: Az egyszerű karbantartás és tisztítás érdekében a mez gépi mosással is tisztítható, így hosszabb élettartamot biztosít.

Ideális választás motorkerékpárosok számára

Az ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT különböző körülmények között is megállja a helyét, legyen szó akár hobbi szintű motocrossozásról, akár profi versenyzésről. A mez speciálisan kialakított anyaga hozzájárul ahhoz, hogy a motoros mindig száraz és kényelmes legyen, míg a divatos design garantálja, hogy mindenki felfigyeljen rá a pályán is.

Vásárlói vélemények

Vásárlóink imádják ezt a terméket, és számos pozitív visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mennyire kényelmes, praktikus és stílusos. Rengetegen dicsérik a lélegző anyagot és az ideális illeszkedést, ami hosszú távon is kényelmet biztosít.

Összegezve, ha egy olyan mezre vágyik, amely minden szempontból megfelel az elvárásoknak, és tökéletesen illeszkedik a motocross ruházatához, akkor az ACERBIS MX SKYCLAD SPECIAL SHIRT - FEKETE/RÓZSASZÍN (S * M * L * XL * XXL) AC 0023324.723 az ideális választás az Ön számára.

#Méret M (064)
#Méret XL (068)
#Méret L (066)
#Méret XXL (069)
#Méret S (062)
#Szín Fekete/Rózsaszín
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges