ACERBIS Jersey Mx J-windy Four Kid Vented AC 0025146

Gyártó:
Cikkszám:
983297
Gyári cikkszám:
AC 0025146

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS Jersey Mx J-windy Four Kid Vented AC 0025146

  • Fekete/Fehér (315)
  • Kék/Fehér (245)
  • Narancs/Fehér (203)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Jersey Mx J-windy Four Kid Vented AC 0025146

Fedezd fel az ACERBIS legújabb gyermekek számára tervezett motocross mezét, az ACERBIS Jersey Mx J-windy Four Kid Vented AC 0025146 modellt! Ezt a mez kifejezetten fiatal motorosok számára készült, akik szeretnék élvezni a szabad levegőn való motorozás izgalmait, miközben kényelmesen és biztonságosan érzik magukat. Ideális választás minden olyan gyermek számára, aki komolyan veszi a motocross sportot és szeretné a legjobbat nyújtani a pályán.

Az ACERBIS, mint neves és elismert gyártó, mindig is arra törekedett, hogy a legmagasabb minőséget kínálja vásárlóinak. Ez a mez nem kivétel, hiszen a fejlett technológiai megoldások és a kiváló anyagok használata révén biztosítja a maximális teljesítményt és kényelmet. A mez kialakítása során különös figyelmet fordítottak arra, hogy megfelelő szellőzést biztosítson, így a gyermekek még a legintenzívebb motorozás során is frissen érezhetik magukat.

Tulajdonságok és előnyök:

  • Szellőztetés: A J-windy Four Kid Vented mez speciális szellőzőpaneljei lehetővé teszik a levegő szabad áramlását, így megelőzve a túlzott izzadást és a hőfelhalmozódást.
  • Kényelmes viselet: A mez könnyű és rugalmas anyagból készült, amely követi a test mozgását és nem korlátozza a szabad mozgást.
  • Tartós anyagok: Kiváló minőségű poliészter anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a húzásnak, így hosszú időn át használható marad.
  • Stílusos design: Modern és sportos dizájn, amely biztosan elnyeri a gyermekek tetszését és önbizalmat ad nekik a pályán.
  • Jó illeszkedés: Az ergonomikus szabásvonal és a rugalmas mandzsetta garantálja a tökéletes illeszkedést és a maximális kényelmet.

Ez az ACERBIS Jersey Mx J-windy Four Kid Vented AC 0025146 méltó társa minden fiatal motorosnak, aki szeretné magabiztosan és stílusosan teljesíteni a pályán. A mez tökéletesen alkalmazkodik a gyerekek mozgásához és szellőző képessége biztosítja, hogy még a legnagyobb nyári melegben is komfortosan érezzék magukat.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be ezt a kiváló minőségű ACERBIS mezét gyermeked számára! Fedezd fel a motocross világát biztonságosan és élvezd a sport nyújtotta izgalmakat az ACERBIS Jersey Mx J-windy Four Kid Vented AC 0025146 segítségével!

#Szín Narancs/Fehér (203)
#Szín Fekete/Fehér (315)
#Szín Kék/Fehér (245)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett