ACERBIS ATLANTIS - Edzőtrikó (NARANCSSÁRGA * KÉK * SÁRGA * ZÖLD * RÓZSASZÍN) (S * L * XXL) AC 0017020

Gyártó:
Cikkszám:
875827
Gyári cikkszám:
AC 0017020

12300.000038

9685.0394

12 300 Ft

Nettó: 9 685 Ft

ACERBIS ATLANTIS - Edzőtrikó (NARANCSSÁRGA * KÉK * SÁRGA * ZÖLD * RÓZSASZÍN) (S * L * XXL) AC 0017020

  • L (066)
  • S (062)
  • XXL (069)
  • Neonkék (047)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS ATLANTIS - Edzőtrikó (NARANCSSÁRGA * KÉK * SÁRGA * ZÖLD * RÓZSASZÍN) (S * L * XXL) AC 0017020

A ACERBIS ismét lenyűgöző termékkel jelentkezik a motorostechnika világában. Az ACERBIS ATLANTIS Edzőtrikó kifejezetten azok számára készült, akik a motorozás szenvedélyének élnek, és a legjobb minőséget keresik. Ez a trikó öt színválasztékban elérhető: narancssárga, kék, sárga, zöld és rózsaszín, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A méretválaszték is széleskörű: S, L és XXL méretben kapható.

Ez a termék tökéletes minden olyan motoros számára, aki az edzéseken és versenyeken is maximális teljesítményt akar nyújtani. Az ACERBIS ATLANTIS edzőtrikó különleges anyagból készült, amely kiválóan lélegző, így hosszabb ideig is kényelmes viseletet biztosít. Az anyag rendkívül könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi a szabad mozgást motorozás közben.

A trikó különleges tervezése biztosítja a maximális szellőzést, miközben megőrzi a test optimális hőmérsékletét. Ez különösen fontos hosszú távú motorozás során, amikor a megfelelő hőmérséklet fenntartása elősegíti a koncentrációt és csökkenti a fáradtságot. Az ACERBIS ATLANTIS edzőtrikó tudományosan megtervezett szabása és a legújabb technológiák használata garantálja a legjobb illeszkedést és kényelmet.

Egy másik fontos szempont a trikó tartóssága. Az ACERBIS ATLANTIS hosszabb ideig megőrzi szilárdságát és formáját, köszönhetően az ellenálló anyagoknak és a minőségi kivitelezésnek. Ez a termék tökéletesen bírja a rendszeres használatot és mosást, anélkül hogy elveszítené formáját vagy színét.

A design is kiemelkedő: a színek élénkek és tartósak, míg a modern, dinamikus minták kifejezetten vonzóvá teszik ezt a trikót. Mindegyik színváltozat a saját egyedi stílusát és karakterét hozza, lehetővé téve a motorosok számára, hogy kifejezzék saját egyéniségüket és stílusukat.

Összegzésként, az ACERBIS ATLANTIS Edzőtrikó a tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobb minőségű motoros felszerelést keresik. Ez a trikó minden szempontból kielégíti a motorosok igényeit, legyen szó a kényelemről, a tartósságról vagy a stílusról.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegye még teljesebbé motoros élményét az ACERBIS ATLANTIS edzőtrikóval!

#Méret S (062)
#Méret XXL (069)
#Méret L (066)
#Szín Neonkék (047)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett