THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Fehér) 3410-3075-9

Gyártó:
Cikkszám:
993966
Gyári cikkszám:
3410-3075-9

65299.999956

51417.3228

65 300 Ft

Nettó: 51 417 Ft

THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Fehér) 3410-3075-9

Érdeklődjön
Rendelhető

THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Fehér) 3410-3075-9

A THOR márkanév már évek óta egyet jelent a kiváló minőséggel és megbízhatósággal, különösen a motokrossz és enduró ruházat terén. Az új THOR Blitz XR Motocross Csizma, fekete-fehér színkombinációban, nem csak stílusos, hanem rengeteg funkcióval is rendelkezik, amelyek növelik a vezetési élményt és a biztonságot egyaránt.

Ez a prémium kategóriás csizma kiváló választás minden motokrossz rajongó számára, akik komolyan veszik a sportot, és minden körülmények között maximális teljesítményt szeretnének nyújtani. A THOR Blitz XR modell számos fejlett technológiát és anyagot használ a legjobb illeszkedés és védelem érdekében.

Jellemzők:

  • Anyag: A csizma kiváló minőségű bőr és szintetikus anyagok kombinációjából készült, hogy a lehető legjobb kopásállóságot és tartósságot biztosítsa.
  • Kényelem: Az ergonomikus kialakítás és a belső párnázás egész napos kényelmet nyújt még a legkeményebb terepen is.
  • Védelem: A csizma megerősített orr- és bokavédelemmel rendelkezik, hogy maximális biztonságot nyújtson a versenyek és edzések során.
  • Talp: A csúszásmentes, csavarozott talp kiváló tapadást biztosít minden felületen, így mindig biztos talpon maradhatsz.
  • Állíthatóság: A több ponton állítható csatok és a széles nyílás könnyű be- és kiszállást biztosítanak.
  • Szellőzés: A stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílások és paneleken keresztül a levegő szabadon áramlik, így elkerülve a túlzott felmelegedést.

Ezek a jellemzők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a THOR Blitz XR Motocross Csizma az egyik legjobb választás legyen a piacon. Akár versenyzőként, akár hobbi motokrossz rajongóként keresel csizmát, ebben a modellben biztosan nem fogsz csalódni.

Különleges Ajánlatok és Kiegészítők:

Webshopunkban rendszeresen tartunk különleges akciókat és kedvezményeket, amelyeket érdemes figyelemmel kísérni. A THOR Blitz XR csizmához számos kiegészítő és alkatrész is elérhető, amelyek tovább növelik a csizma funkcionalitását és élettartamát.

Ha további kérdésed van a termékkel kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk ügyfélszolgálatunkon keresztül. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek a megfelelő termék kiválasztásában és minden felmerülő kérdés megválaszolásában.

Rendeld meg most a THOR Blitz XR Motocross Csizmát, és tapasztald meg a kényelem és védelem új szintjét!

Cikkszám: 993966
Gyári cikkszám: 3410-3075-9
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges