THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Szürke) 3410-3130-10

Gyártó:
Cikkszám:
991485
Gyári cikkszám:
3410-3130-10

64700.000013

50944.8819

64 700 Ft

Nettó: 50 945 Ft

THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Szürke) 3410-3130-10

Érdeklődjön
Rendelhető

Fedezd fel a THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Szürke) 3410-3130-10 lenyűgöző tulajdonságait, amelyeket kifejezetten a motocross rajongók számára terveztek. A THOR híres a kiemelkedő minőségű motoros felszereléseiről, és ez a csizma sem kivétel. A megnyerő fekete-szürke dizájnnal készült THOR Blitz XR csizma nemcsak esztétikailag vonzó, de rendkívül funkcionális is, így tökéletes választás különféle terepviszonyok esetén.

Kiemelkedő védelem

A THOR Blitz XR csizma tervezésekor különös figyelmet fordítottak a motoros védelmére. A csizma erős, mégis rugalmas műanyagból készült, amely optimális védelmet nyújt az ütésekkel és a zord körülményekkel szemben. A boka és a lábszár területeit extra megerősítéssel látták el, így csökkentve a sérülés kockázatát.

Kényelem és illeszkedés

A hosszú távú kényelem érdekében a THOR Blitz XR csizma speciális párnázott belső résszel rendelkezik, amely minimalizálja a nyomás- és súrlódás pontokat. Az ergonomikus kialakítás segíti a természetes mozgást, míg a csatolható pántok lehetővé teszik a testreszabott és biztos illeszkedést, így a csizma mindig szilárdan helyén marad, anélkül, hogy korlátozná a mozgást.

Tartósság és minőség

A THOR Blitz XR csizma olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a napi használatnak egyaránt. A csizma talpa csúszásmentes gumiból készült, amely kiváló tapadást biztosít bármilyen felületen. A varrott, megerősített varratok pedig garantálják, hogy a csizma évekig megbízható társ legyen a kalandjaidon.

Stílus

A fekete-szürke dizájn nemcsak stílusos, hanem praktikus is, hiszen könnyen tisztítható és ápolható. Az időtálló színkombináció biztosítja, hogy bármilyen motoros ruházathoz passzoljon, így mindig elegáns és összehangolt megjelenést nyújt.

Versenyképes Ár

A THOR Blitz XR Motocross Csizma kiemelkedő ár-érték aránnyal bír, hiszen a csúcsminőségű anyagok és a kifinomult tervezés egy megfizethető áron érhető el. A profi és hobbi motocrossosok számára egyaránt ideális választás.

Összefoglalva, a THOR Blitz XR Motocross Csizma (Fekete-Szürke) 3410-3130-10 nemcsak magas szintű védelmet és kényelmet nyújt, de emellett tartós és stílusos is. Ha megbízható motocross csizmát keresel, amely hosszú távon jó szolgálatot tehet, az XR csizma ideális választás lesz.

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges