ALPINESTARS Csizmatöbbé Rögzítő Szíj Készlet T-10 ÚJ FEKETE 25CIT19-10-TU

Gyártó:
Cikkszám:
984058
Gyári cikkszám:
25CIT19-10-TU

8599.999945

6771.6535

8 600 Ft

Nettó: 6 772 Ft

ALPINESTARS Csizmatöbbé Rögzítő Szíj Készlet T-10 ÚJ FEKETE 25CIT19-10-TU

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A ALPINESTARS Csizmatöbbé Rögzítő Szíj Készlet T-10 ÚJ FEKETE 25CIT19-10-TU olyan motorosok számára készült, akik a legkiválóbb minőségű termékeket keresik. Ez a strapabíró és megbízható rögzítő szíj készlet az ALPINESTARS által tervezett új modell, amely garantálja a tartósságot és a kényelmet hosszútávú használat során. Az ALPINESTARS nevét az iparág legmagasabb szintű minőségi szabványai és a motorosok iránti elkötelezettség jellemzi.

Jellemzők:

  • Gyártó: ALPINESTARS
  • Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Csizma > Alkatrész
  • Modell: T-10 ÚJ FEKETE 25CIT19-10-TU
  • Anyaga: Kiváló minőségű műanyag és fém alkatrészek
  • Kialakítás: Ergonomikus és könnyen használható

Részletek:

Ez a készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt a motoros csizmák rögzítéséhez és személyre szabásához. Az ALPINESTARS mérnökök által fejlesztett anyagok kényelmes és biztonságos viseletet biztosítanak, miközben ellenállnak a mindennapi kihívásoknak. Az új T-10 modell könnyen fel- és leszerelhető, így megkönnyíti a motorosok életét, ha gyors javításra vagy cserére van szükség. Az ergonomikus kialakítás, valamint a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy termékünk hosszú élettartamú és megbízható maradjon, bárhogyan is használja.

Felhasználás:

A T-10 csizmatöbbé rögzítő szíj kitűnően használható különböző motoros csizmákhoz, biztosítva a megfelelő illeszkedést és tartást. A rögzítő rendszer lehetővé teszi a csizma szoros és stabil rögzítését, amely elengedhetetlen a motorozás során. Ezenkívül a készlet alkalmazkodik különböző lábformákhoz, így minden motoros számára kényelmes viseletet biztosít.

Telepítés:

A rögzítő szíj készlet telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel különösebb szakértelmet vagy szerszámokat. Az ALPINESTARS részletes útmutatásokat és illusztrációkat tartalmazó dokumentációt biztosít a könnyű és gyors telepítés érdekében. Mindössze néhány lépés szükséges a szíjak megfelelő rögzítéséhez és beállításához, így rövid időn belül újra használhatja kedvenc motoros csizmáját.

Miért válassza az ALPINESTARS Csizmatöbbé Rögzítő Szíj Készlet T-10 ÚJ FEKETE 25CIT19-10-TU-t?

Az ALPINESTARS márka a motoros világban elismert és megbízható név, amely hűséges rajongói bázissal rendelkezik az egész világon. Termékeink kiváló minőségűek, tartósak és kényelmesek. A T-10 modell pedig nem kivétel, hiszen újító tervezésének köszönhetően a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazza, hogy a motorosok minden igényét kielégítse.

Ne habozzon, és szerezze be most az ALPINESTARS Csizmatöbbé Rögzítő Szíj Készlet T-10 ÚJ FEKETE 25CIT19-10-TU modellt webshopunkban! Az ALPINESTARS biztosítja, hogy Ön mindig a legjobbat kapja, hiszen a biztonság és a kényelem számít mindenek felett.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges