GAERNE TRIAL Talp (1 pár) 4604-001

Gyártó:
Cikkszám:
870314
Gyári cikkszám:
4604-001

12399.999965

9763.7795

-10%

12 400 Ft

13 800 Ft
Nettó: 9 764 Ft

GAERNE TRIAL Talp (1 pár) 4604-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE TRIAL Talp (1 pár) 4604-001 – A Tökéletes Csizma Kiegészítő

Webshopunkban különleges hangsúlyt fektetünk a motor alkatrészekre és ruházatra, és örömmel ajánljuk figyelmedbe a GAERNE TRIAL Talpat. Ez a prémium minőségű talp kifejezetten a GAERNE csizmákhoz készült, amelyek az egyik legmegbízhatóbb márka a motoros világban.

Ezért Válassz Minket

Webshopunk arra specializálódott, hogy a motorosoknak a legjobb minőségű alkatrészeket és ruházatot biztosítsa. Ez a termék, a GAERNE TRIAL Talp (1 pár) 4604-001, tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobbat szeretné a csizmájához.

GAERNE Prémium Minőség

A GAERNE márkát világszerte ismerik és elismerik kiemelkedő minőségük és tartósságuk miatt. A TRIAL Talp nem kivétel, hiszen kimagasló anyaghasználat és kivitelezés jellemzi. Ez a talp extrém körülmények között is bizonyított, így biztos lehetsz benne, hogy bármilyen terepen is motorozol, maximális tapadást és stabilitást nyújt.

A Pontos Illeszkedés

Ez a talp pontosan illeszkedik a GAERNE csizmákhoz, biztosítva a könnyű cserét és a hosszú élettartamot. A könnyű illeszthetőség és a strapabíró kialakítás kombinációja miatt a TRIAL Talp a motorosok kedvence. Mindez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a csizmád talpának minősége miatt, csak az útra kell koncentrálnod.

Technikai Specifikációk

  • Gyártó: GAERNE
  • Termékkód: 4604-001
  • Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Csizma tartozék > Talp
  • Anyag: Magas minőségű gumi
  • Szín: Fekete
  • Kiszerelés: 1 pár

Maximális Védelem és Kényelem

A motoros csizmák esetében a talp az a rész, amely a legnagyobb igénybevételnek van kitéve. A GAERNE TRIAL Talp kialakítása során figyelembe vették a legszigorúbb biztonsági és kényelmi szempontokat is. Az ergonomikus dizájn és a speciális gumikeverék garantálja a hatékony lengéscsillapítást és a lábak maximális védelmét.

Hogyan Rendelhetsz?

A GAERNE TRIAL Talp (1 pár) 4604-001 könnyen elérhető webshopunkon keresztül. Kattints a „Kosárba” gombra, és kövesd a fizetési útmutatót, hogy hamarosan birtokba vehesd ezt a kiváló minőségű terméket.

Ne feledd, webshopunkban a legjobb motor alkatrészek és kiegészítők széles választéka vár rád. Böngéssz tovább, és találd meg a számodra legmegfelelőbb termékeket!

Rendeld meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett