GAERNE Talpbetét 4603-003

Gyártó:
Cikkszám:
870315
Gyári cikkszám:
4603-003

11199.999952

8818.8976

-10%

11 200 Ft

12 500 Ft
Nettó: 8 819 Ft

GAERNE Talpbetét 4603-003

  • Fekete
  • Fekete/Fehér
Rendelhető
Rendelhető

A GAERNE Talpbetét 4603-003 kiváló minőségű csere talpbetét, amelyet kifejezetten a motorozók kényelmének és teljesítményének növelésére terveztek. A GAERNE cég hosszú múltra tekint vissza a motoros ruházat és kiegészítők gyártásában, így biztos lehet benne, hogy egy megbízható és tartós terméket vásárol.

Ez a talpbetét nemcsak a motoros csizmák élettartamát hosszabbítja meg, hanem jelentős kényelmet is biztosít a viselője számára hosszú motorozás során. Az ergonomikus kialakítás tökéletesen illeszkedik a láb formájához, ezzel csökkentve a nyomáspontokat és az esetleges fájdalmakat.

A GAERNE Talpbetét 4603-003 tulajdonságai:

  • Kiváló minőségű anyagok: A GAERNE csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja a gyártás során, biztosítva ezzel a talpbetét tartósságát és hosszú élettartamát.
  • Ergonomikus kialakítás: A talpbetét ergonomikusan van tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a láb formájához és maximális kényelmet nyújtson hosszabb utak során is.
  • Nedvesség elvezető tulajdonság: Az anyagok kiváló nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek, így a láb mindig száraz és kényelmes marad.
  • Abráziós ellenállás: A talpbetét anyaga magas szintű abráziós ellenállással rendelkezik, ami növeli az élettartamot még intenzív használat mellett is.

Azért, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa, a GAERNE Talpbetét 4603-003 használata előtt érdemes elvégezni néhány alapvető lépést:

  1. Behelyezés: Helyezze be a talpbetétet a csizmájába úgy, hogy az teljesen illeszkedjen és ne legyen benne gyűrődés vagy mozgás.
  2. Átállítás: Ha szükséges, vágjon le a talpbetétből, hogy tökéletesen illeszkedjen a láb méretéhez.
  3. Őrzés: Tartsd tisztán és szárazon a talpbetétet, hogy megőrizze hosszú élettartamát és kényelmét.

A GAERNE Talpbetét 4603-003 a motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő, amely növeli a biztonságot, kényelmet és teljesítményt az utakon. Azok számára különösen ajánlott, akik rendszeresen motoroznak, és szeretnék a maximumot kihozni motoros felszerelésükből.

Ne habozzon, és szerezze be most a GAERNE Talpbetét 4603-003 terméket, hogy valódi különbséget tapasztaljon a motorozás élményében. A GAERNE neve mindig is egyet jelentett a minőséggel és az innovációval, így biztos lehet benne, hogy egy prémium kategóriás termékhez jut hozzá.

Webshopunkban számos egyéb talpbetétet és motoros kiegészítőt is megtalálhat, amelyek közül választhat, hogy teljeskörűen felkészülhessen a következő útra.

#Szín Fekete
#Szín Fekete/Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges