GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001

Gyártó:
Cikkszám:
870277
Gyári cikkszám:
4510-001

7199.999951

5669.2913

-10%

7 200 Ft

8 000 Ft
Nettó: 5 669 Ft

GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Csizma tartozék > Spicc vas

Gyártó: GAERNE

A motorozás szerelmeseinek elsődleges célja, hogy az utazás ne csupán élménydús, hanem biztonságos is legyen. Ennek érdekében a megfelelő felszerelés, mint például a motoros csizmák fontos szerepet játszanak. Azonban ahhoz, hogy ezek a csizmák hosszú élettartamúak és sérülésmentesek maradjanak, elengedhetetlen az olyan kiegészítők használata mint a GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001.

Ez a sarokvédő speciálisan úgy lett kialakítva, hogy védelmet nyújtson a motoros csizmák sarkának, megakadályozva a kopást és a sérüléseket. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a nemkívánatos behatásoknak és biztosítják a hosszan tartó használatot minden időjárási körülmények között.

A GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001 nem csupán a csizmáid védelmét szolgálja, hanem az esztétikumot is fokozza. Az elegáns dizájn és a minimalista megjelenés minden stílust kedvelő motoros számára ideális választás. Könnyedén illeszthető a legtöbb GAERNE motoros csizmához, így a kombinálhatóság és az univerzalitás garantált.

A termék további előnyei közé tartozik a könnyű telepítés és az egyszerű karbantartás. Nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet, így bárki saját kezűleg felszerelheti, ezáltal az azonnali használatra készen áll.

Fő tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű anyag
  • Kopásálló felület
  • Elegáns és minimalista megjelenés
  • Könnyű telepítés
  • Univerzálisan kompatibilis a legtöbb GAERNE motoros csizmával

A GAERNE kiváló hírnévvel rendelkezik a motoros felszerelések piacán, és a GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001 ismét bizonyítja, hogy miért választják a motorosok világszerte ezt a márkát. Az innovatív tervezés és a precíz gyártási folyamat eredményeképpen egy olyan terméket kapunk, amely maximális kényelmet és védelmet biztosít.

Minden GAERNE termékre jellemző a folyamatos fejlesztés és a legmodernebb technológiák alkalmazása, hogy a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb élményt nyújtsa a motorosoknak. Ne hagyjd ki a lehetőséget, hogy a GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001 segítségével tovább növelhesd a motoros csizmáid élettartamát és komfortját.

A GAERNE Sarokvédelem GP1 4510-001 ideális választás mind a profi motorosok számára, mind pedig azok számára, akik csak most kezdik felfedezni a motorozás világát. A minőség, a védelem és a megfizethetőség mind egy csomagban egyesítve.

Rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget, amit a GAERNE csúcsminőségű sarokvédője nyújtani tud!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges