GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001

Gyártó:
Cikkszám:
870283
Gyári cikkszám:
4512-001

5999.999938

4724.4094

-10%

6 000 Ft

6 700 Ft
Nettó: 4 724 Ft

GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001

Üdvözöljük webáruházunkban, amely a motoralkatrészek és motoros ruházati cikkek szakértője! Bemutatjuk a legújabb termékünket, a GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001 modellt, mely kiváló választás minden motoros számára, aki a legjobb minőségű kiegészítőket keresi csizmájához.

Kiváló Minőség és Tartósság

A GAERNE név már önmagában is biztosíték a minőségre. Ez a csizmakoptató prémium minőségű műanyagból készült, mely hosszú távon is ellenáll a a kopásnak és sérüléseknek. Tökéletesen illeszkedik a G.RW modellhez, biztosítva ezzel a csizma orrának védelmét, mégha az intenzív használat során is. Emellett könnyű és esztétikus, mely tovább növeli a kényelem érzetét és a csizma élettartamát.

Egyszerű Felszerelés

Az GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001 felszerelése rendkívül egyszerű. Nem igényel speciális szerszámokat, így akár otthon is könnyedén felszerelhető. A csomag minden szükséges alkatrészt tartalmaz a gyors és biztonságos felszereléshez. A részletes útmutató segítséget nyújt, hogy lépésről lépésre biztosan és könnyedén helyére kerüljön a csizmakoptató.

Védelem és Komfort

Egy jó csizmakoptató nemcsak a csizma élettartamát hosszabbítja meg, hanem növeli a motoros biztonságát is. Ez a kiegészítő védi a csizma orrát az aszfalt és más kemény felületek okozta sérülésektől, horzsolásoktól. Emellett komfortosabbá teszi a hosszabb motorozásokat, hiszen csökkenti a lábfejet ért külső behatásokat, kényelmesebbé téve ezzel az utazást.

Kinek Ajánljuk?

A GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001 különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik gyakran motoroznak terepen, vagy sok időt töltenek városi közlekedésben. Ideális választás lehet enduro, cross és túramotorok szerelmeseinek, akik extra védelmet és tartósságot keresnek motorkerékpáros felszerelésük számára. A GAERNE márkanév biztosítja, hogy olyan terméket vásároljon, amelyet a legigényesebb motorosok is elismernek és szeretnek.

GAERNE - Az Innováció Élharcosa

A GAERNE több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoros felszerelések gyártásában, folyamatosan fejlesztve termékeit a legújabb technológiai újítások és a motorosok visszajelzései alapján. Az GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001 is ezt a hagyományt követi, biztosítva a legújabb innovációkat, megfelelve a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Rendelje meg most!

Ne várjon tovább, rendeljen most az GAERNE Műanyag Csizmakoptató G.RW 4512-001 tartozékkal, és tegye teljessé motoros felszerelését! Webshopunk gyors és biztonságos rendelési folyamatot, villámgyors kiszállítást és kiváló ügyfélszolgálatot kínál.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett