GAERNE EXTRA HOSSZÚ SZÍJ GX.J/SG.J fekete 4703-001

Gyártó:
Cikkszám:
870286
Gyári cikkszám:
4703-001

4100.000055

3228.3465

-11%

4 100 Ft

4 600 Ft
Nettó: 3 228 Ft

GAERNE EXTRA HOSSZÚ SZÍJ GX.J/SG.J fekete 4703-001

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

GAERNE Extra Hosszú Szíj GX.J/SG.J Fekete 4703-001 – Kiváló Minőségű Csizma Tartozék Motorosoknak

Szenvedélyes motoros vagy, és elengedhetetlen számodra a minőségi felszerelés? Akkor a GAERNE Extra Hosszú Szíj GX.J/SG.J Fekete 4703-001 a tökéletes választás számodra! Ez a csizma tartozék kiváló minőségű anyagokból készült, és tartósságát, valamint ellenállóságát a legmagasabb szinten garantálja.

A termék részletes leírása

A GAERNE Extra Hosszú Szíj lenyűgöző tulajdonságai közé tartozik a masszív kivitel és a kivételes tartósság, ami még a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét. A szíj hossza ideális minden típusú lábbelivel való használatra, és kifejezetten úgy lett tervezve, hogy maximális kényelmet nyújtson hosszú motorozás során is.

A szíj fekete színe elegáns és időtlen, így mindenféle motoros felszereléssel harmonikusan illik össze. A 4703-001 modellkód biztosítja a pontos illeszkedést és a könnyű azonosítást, valamint segít abban, hogy megtaláld a kompatibilis GAERNE csizmákat.

Kiemelkedő minőség és megbízhatóság

A GAERNE márka a motoros világ egyik legmegbízhatóbb neve, amely elkötelezett a csúcsminőség mellett. A GAERNE Extra Hosszú Szíj GX.J/SG.J Fekete 4703-001 nem kivétel ez alól. A gyártás során felhasznált prémium anyagok garantálják a szíj hosszú élettartamát és az intenzív igénybevételnek való ellenállást.

Ez a szíj tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást és szeretnék, hogy a felszerelésük mindig a legjobb állapotban legyen. A megerősített varrás és a robusztus csatok biztosítják, hogy a szíj a helyén maradjon, és soha ne hagyjon cserben a legkritikusabb pillanatokban sem.

Hogyan használd a GAERNE Extra Hosszú Szíjat?

A szíj használata rendkívül egyszerű. Csatold be a csizmádra, állítsd be a megfelelő hosszúságot, és élvezd a biztonságos és kényelmes viseletet. A szíj szabályozható, így minden motoros számára ideális választás, függetlenül a láb formájától és méretétől.

Ezen kívül, a könnyű tisztíthatóság is az előnyei közé tartozik. Csak egy nedves ruhával töröld át, és máris újszerű állapotban van.

Tökéletes Ajándék Motorosoknak

Ha szeretsz ajándékot adni motoros barátaidnak, a GAERNE Extra Hosszú Szíj GX.J/SG.J Fekete 4703-001 remek választás. A szíj praktikus és esztétikus ajándék, amelyet minden motoros nagyra értékel majd. Ráadásul a GAERNE márka neve már önmagában a minőség és a megbízhatóság szinonimája, így biztosan nem csalódik majd senki, aki ezt kapja ajándékba.

Vásárolj Most és Éld Át a Különbséget!

Ne habozz tovább! Adj egy esélyt a GAERNE Extra Hosszú Szíj GX.J/SG.J Fekete 4703-001-nek, és tapasztald meg a különbséget, amit ez a prémium csizma tartozék nyújt. Rendeljen most, és tedd még élvezetesebbé és biztonságosabbá motoros kalandjaidat.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges