GAERNE CSAT GX-J (1 csat bal + 1 csat jobb + 4 csavar) 4752-001

Gyártó:
Cikkszám:
870287
Gyári cikkszám:
4752-001

6200.000046

4881.8898

-10%

6 200 Ft

6 900 Ft
Nettó: 4 882 Ft

GAERNE CSAT GX-J (1 csat bal + 1 csat jobb + 4 csavar) 4752-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE CSAT GX-J (1 csat bal + 1 csat jobb + 4 csavar) 4752-001 - Motoroscsizma Tartozék

A GAERNE CSAT GX-J (1 csat bal + 1 csat jobb + 4 csavar) 4752-001 egy színvonalas, eredeti tartozék a motoroscsizmádhoz. Ez a csúcsminőségű termék a GAERNE gyártótól elengedhetetlen kiegészítője az intenzív motorozás közben szükséges felszereléseknek. A termék magában foglalja az egy baloldali és egy jobboldali csatot, valamint négy csavart, amely biztosítja a csat tartós és biztos rögzítését.

GAERNE egy híres olasz vállalat, mely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorosfelszerelések gyártásában. Az általuk kínált termékek mindig a legmagasabb minőséget képviselik, és azok számára készülnek, akik szeretnek motorozni, és magas követelményeket támasztanak felszereléseikkel szemben.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: GAERNE
  • Modell: GAERNE CSAT GX-J 4752-001
  • Kiszerelés: 1 baloldali és 1 jobboldali csat, 4 csavar
  • Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Csizma tartozék > Csat & Pánt

Előnyök:

A GAERNE CSAT GX-J csatok kiváló anyagokból készülnek, melyek ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, valamint az intenzív igénybevételnek. Ezek a csatok meghosszabbítják a motoroscsizmák élettartamát, és biztosítják a tökéletes illeszkedést és kényelmet. A csatok és csavarok pontosan illeszkednek a GAERNE motoroscsizmákhoz, így azok cseréje könnyedén és gyorsan elvégezhető.

Rendkívül tartósak, és hosszú távon is megbízhatóak. A GAERNE csatok könnyen beállíthatók, és egyszerű használatot biztosítanak még kesztyűben is. A termék megfelel minden biztonsági előírásnak és minőségi szabványnak.

Általunk ajánlott felhasználási módok:

Ez a csomag ideális választás mindazoknak, akik rendszeresen használják motoroscsizmáikat, és fontos számukra, hogy a lehető legjobb felszerelést használják. Azok a motorosok is értékelni fogják, akik extrém körülmények között motoroznak, mivel a GAERNE csatok biztosítják, hogy csizmáik mindig megbízhatóan működjenek. Rendszeres használat mellett is megőrzi minőségét, így hosszú távon is gazdaságos választás.

Válassza a GAERNE termékeit, ha megbízható és minőségi motoros felszerelést keres. Kiváló választás mindazoknak, akik szeretik a motorozás szabadságát és az ezzel járó kihívásokat.

Rendelje meg most a GAERNE CSAT GX-J (1 csat bal + 1 csat jobb + 4 csavar) 4752-001-et webshopunkban, és biztosítsa, hogy motoroscsizmája mindig a legjobb formában legyen!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges