ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szett 25CIT74-10

Gyártó:
Cikkszám:
860050
Gyári cikkszám:
25CIT74-10

8100.000056

6377.9528

8 100 Ft

Nettó: 6 378 Ft

ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szett 25CIT74-10

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szett 25CIT74-10

Ha Ön egy motoros, aki minden alkalommal a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot keresi, akkor az ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szett 25CIT74-10 az ideális választás. Ez a csizmapánt szett kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik az ALPINESTARS TECH 7 és TECH 5 modelleket használják, és szükségük van egy tartós, megbízható cserealkatrészre.

Kiváló Minőségű Kompetens Tervezés

Az ALPINESTARS egyike a vezető motoros felszerelés gyártóknak, akik kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló minőségre és a biztonságra. Ez a csizmapánt szett a legjobb anyagokból készült, hogy hosszú távú használat esetén is ellenállhasson a kopásnak és a terhelésnek. Az ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szett 25CIT74-10 biztosítja, hogy csizmái mindig stabilak és biztonságosak legyenek, így Ön minden motorozás során magabiztosan élvezheti az utazást.

Egyszerű Telepítés

Ez a csizmapánt szett könnyen felszerelhető, így nem lesz szüksége szakember segítségére. Az utasítások világosan meg vannak határozva, így gyorsan és problémamentesen cserélheti régi, elhasználódott pántjait. Ezzel az ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szettel az újdonság érzése hamar visszatérhet csizmáihoz, mintha újak lennének.

Kompatibilitás

Fontos megjegyezni, hogy ez a csizmapánt szett kifejezetten az ALPINESTARS TECH 7 és TECH 5 modellekhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen passzolni fog. A gyártó gondoskodott arról, hogy a pántok pontosan illeszkedjenek, ezáltal csizmái mindig a legjobb állapotban maradhatnak.

Kiváló Ár-Érték Arány

Az ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szett 25CIT74-10 nemcsak magas minőséget és tartósságot kínál, hanem versenyképes áron is kapható. Ez a szett valóban egy befektetés a motoros felszerelésébe, amely hosszú évekre biztosíthatja a megbízhatóságot és a biztonságot.

Vásárlói Vélemények és Elégedettség

Az ALPINESTARS termékeket használók véleményei szerint ez a pánt szett messze felülmúlja az elvárásokat. A pozitív értékelések és a magas elégedettségi szint a termék megbízhatóságát és minőségét támasztják alá. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy Ön is kipróbálhassa ezt a kiváló terméket!

Rendelje meg most az ALPINESTARS (MX) TECH 7/TECH 5 Csizmapánt szettet a webáruházunkban, és biztosítsa csizmái maximális kényelmét és biztonságát!

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták