ACERBIS Tartalék szett X-ROCK AC 0022443

Gyártó:
Cikkszám:
750998
Gyári cikkszám:
AC 0022443

14200.000048

11181.1024

14 200 Ft

Nettó: 11 181 Ft

ACERBIS Tartalék szett X-ROCK AC 0022443

  • Fekete (090)
  • Kék (040)
  • Neonsárga (063)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Tartalék szett X-ROCK AC 0022443

Az ACERBIS egy elismert név a motoros alkatrészek és a motoros ruházat iparágában. Az ACERBIS Tartalék szett X-ROCK AC 0022443 egy különösen megbízható és magas minőségű termék, amely minden motoros számára, aki a legjobb kiegészítőket keresi, ideális választás.

Ez a tartalék szett kifejezetten az ACERBIS X-ROCK csizmákhoz készült, amelyek kiváló védelmet és kényelmet biztosítanak minden motoros számára. A készlet tartalmazza a szükséges csatokat és pántokat, amelyek kulcsfontosságúak a csizma megfelelő rögzítéséhez és a maximális biztonság eléréséhez. Legyen szó hosszú túráról vagy napi ingázásról, ez a tartozék gondoskodik arról, hogy csizmája mindig megfelelően illeszkedjen.

A termék főbb jellemzői:

  • Kiváló Minőség: Az ACERBIS termékek mindig kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Kompatibilitás: Ez a tartalék szett kifejezetten az X-ROCK csizmákhoz lett tervezve, ami garantálja a tökéletes illeszkedést és működést.
  • Egyszerű Telepítés: A szett minden szükséges elemet tartalmaz, így könnyedén és gyorsan felszerelhető a csizmára.
  • Biztonság: A csat és pánt rendszerek biztosítják a csizma stabilitását, védelmét, valamint a motoros kényelmét és biztonságát.

Ezek az alkatrészek kulcsfontosságúak a motoros biztonságához és kényelméhez, különösen hosszabb utak során. A csatokat és pántokat rendszeresen ellenőrizni kell, és szükség esetén cserélni, hogy elkerüljük a baleseteket és sérüléseket. Az ACERBIS Tartalék szett X-ROCK AC 0022443 ideális megoldás ezekre a problémákra.

A csizma tartozékok fontos szerepet játszanak a motoros ruházatban, és az ACERBIS biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű termékeket kínálja. A tartalék szett használatával meghosszabbíthatja csizmája élettartamát és biztosíthatja, hogy mindig a maximális védelmet nyújtja.

Webshopunkban széles választékot talál ACERBIS termékekből, beleértve a csizmákat, tartozékokat és más motoros felszereléseket is. Az ACERBIS Tartalék szett X-ROCK AC 0022443 csak egy példa a számos prémium minőségű termékünk közül, amelyekkel minden motoros megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kiegészítőket.

Ha szeretné növelni biztonságát és kényelmét motorozás közben, válassza az ACERBIS tartalék szettjeit és egyéb termékeit! Látogasson el webshopunkba és fedezze fel a legújabb motoros kiegészítőket!

#Szín Fekete (090)
#Szín Neonsárga (063)
#Szín Kék (040)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges