ACERBIS csizmapánt szett X-PRO BOOTS AC 0017779

Gyártó:
Cikkszám:
750999
Gyári cikkszám:
AC 0017779

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS csizmapánt szett X-PRO BOOTS AC 0017779

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
  • Neonsárga (063)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS csizmapánt szett X-PRO BOOTS AC 0017779 - A Tökéletes Cserealkatrész Motorosoknak

Motorosok számára elengedhetetlen, hogy minden felszerelésük kifogástalan állapotban legyen, különösen ami a biztonságot és a használhatóságot illeti. Az ACERBIS csizmapánt szett X-PRO BOOTS AC 0017779 pontosan ezt nyújtja Önnek.

Miért válassza az ACERBIS csizmapánt szettet?

A világhírű ACERBIS márka által gyártott csizmapánt szett tökéletes választás minden motoros számára, aki kiváló minőségű, tartós és megbízható cserealkatrészt keres csizmájához. Az ACERBIS már több évtizede bizonyítja, hogy termékei a legmagasabb minőséget képviselik a motoros kiegészítők piacán.

Minőség és Tartósság

Az ACERBIS X-PRO BOOTS AC 0017779 csizmapánt szettje a legmagasabb színvonalon készült, hogy hosszú távon is helytálljon. A pántok anyaga ellenálló és tartós, ennek köszönhetően számos extrém körülménnyel is könnyedén megbirkózik.

Könnyű Felszerelés

A pánt szett tervezése során az egyszerű és gyors felszerelhetőséget tartották szem előtt. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a pánt szett minden típusú csizmához tökéletesen illeszkedik, és a cseréje nem igényel különleges szaktudást vagy speciális eszközöket.

Nagyobb Kényelem és Védelem

Az ACERBIS csizmapánt szettje nemcsak biztonságosabbá, hanem kényelmesebbé is teszi a motorozást. Az innovatív tervezés és a rugalmas anyagok használata lehetővé teszi, hogy a pántok optimálisan rögzítsék a csizmát, ezzel növelve a motoros kényelmét és stabilitását.

Termékjellemzők

  • Márka: ACERBIS
  • Modell: X-PRO BOOTS AC 0017779
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Ruházat > Csizma tartozék > Csat & Pánt
  • Gyors és egyszerű felszerelés
  • Tartós és ellenálló anyagból készült
  • Ergonomikus kialakítás a maximális kényelemért
  • Növeli a csizma stabilitását és a motoros biztonságát

Használati Tippek

Az ACERBIS csizmapánt szettjének felszerelése előtt alaposan ellenőrizze a csizma állapotát, és távolítsa el az esetleges szennyeződéseket. Ügyeljen arra, hogy a pántok megfelelően illeszkedjenek a csizma rögzítő pontjaihoz és biztonságosan rögzítse őket, hogy elkerülje a mozgás közbeni kilazulást.

Következtetés

Az ACERBIS csizmapánt szett X-PRO BOOTS AC 0017779 kiváló választás minden motoros számára, aki a legjobb minőséget keresi. A szett tartóssága, egyszerű felszerelhetősége, és az általa nyújtott kényelem és stabilitás révén garantáltan elégedett lesz vele. Válassza az ACERBIS-t, és élvezze a gondtalan motorozást!

Fedezze fel a motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát webshopunkban, és találja meg az Ön számára legideálisabb termékeket.

#Szín Fekete (090)
#Szín Neonsárga (063)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett