ACERBIS csizmapánt kapocs X-ROCK 8 darab - kék AC 0023486.040

Gyártó:
Cikkszám:
750997
Gyári cikkszám:
AC 0023486

3512.82

2766.0000

3 513 Ft

Nettó: 2 766 Ft

ACERBIS csizmapánt kapocs X-ROCK 8 darab - kék AC 0023486.040

  • Kék (040)
3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol kifejezetten motoralkatrészekre és motoros ruházatra szakosodtunk. Büszkén mutatjuk be az ACERBIS márkájú csizmapánt kapcsot, az X-ROCK 8 darabos kiszerelésben, kék színben, AC 0023486.040 cikkszámmal. Ez a termék kiváló választás mindazon motorosok számára, akik stílus és funkcionalitás tekintetében is a legjobbat keresik.

Termék Jellemzők

  • Márka: ACERBIS
  • Típus: X-ROCK csizmapánt kapocs
  • Szín: Kék
  • Kiszerelés: 8 darab
  • Cikkszám: AC 0023486.040

Minőség és Tartósság

Az ACERBIS csizmapánt kapcsok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a legextrémebb motoros körülményeknek is. A kapcsok kék színe nem csupán stílusos, hanem kiválóan láthatóvá teszi a csatokat, ezzel növelve a biztonságot. Ezek a kapcsok speciálisan úgy lettek tervezve, hogy maximális stabilitást és kényelmet biztosítsanak minden motoros számára.

Egyszerű Használat

A csizmapánt kapcsokat egyszerűen lehet cserélni és rögzíteni, így a motorosoknak nem kell sok időt és energiát fordítaniuk a karbantartásra. Az ACERBIS X-ROCK kapcsok ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű felhelyezést, amely kényelmet és funkcionalitást biztosít minden motoros számára.

Kompatibilitás

Az ACERBIS csizmapánt kapcsok széles körben kompatibilisek a különböző csizmamárkákkal és -modellekkel. Ez a rugalmasság különösen fontos mindazok számára, akik többféle motoros felszerelést használnak, és szeretnék megőrizni a maximális funkcionalitást és kényelmet.

Stílus és Design

Nem csak funkcionalitásában, de megjelenésében is kiemelkedő ez a termék. A kék szín modern és dinamikus, amely tökéletesen illik a mai motoros trendekhez. Az ACERBIS csizmapánt kapcsok nem csupán eszközök, hanem részletek, amelyek hozzáadnak a motoros felszerelés összképéhez.

Megbízhatóság

Az ACERBIS márka hosszú évek óta ismert a motoros közösségben a kiváló minőségű termékeiről. Az X-ROCK csizmapánt kapcsok sem kivételek, hiszen a legújabb technológiákkal és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek. Bízhat abban, hogy ezek a kapcsok hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak a mindennapi használatnak és a különböző időjárási körülményeknek.

Kiváló Ár-Érték Arány

Az ACERBIS csizmapánt kapcsok kiváló ár-érték arányt képviselnek. Egy ilyen minőségi termék megfizethető áron való elérhetősége számunkra is fontos, hiszen tudjuk, hogy a motorosok szívesen választják azt, ami tartós és megbízható, de nem terheli meg túlságosan a pénztárcájukat.

Összefoglalva, az ACERBIS csizmapánt kapcsok a legjobb választás mindazok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség, a tartósság és a stílus között. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a különbséget, amit ez a prémium termék nyújtani tud!

#Szín Kék (040)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett