ACERBIS csizmapánt kapocs X-MOVE-V PRO 8 darab - Fekete AC 0023550.090

Gyártó:
Cikkszám:
750996
Gyári cikkszám:
AC 0023550

3512.82

2766.0000

3 513 Ft

Nettó: 2 766 Ft

ACERBIS csizmapánt kapocs X-MOVE-V PRO 8 darab - Fekete AC 0023550.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS csizmapánt kapocs X-MOVE-V PRO 8 darab - Fekete AC 0023550.090 a motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő, amely biztosítja, hogy csizmájuk mindenkor szilárdan és biztonságosan illeszkedjen. Ez a tartozék nemcsak a funkcionalitására helyezi a hangsúlyt, hanem a tartósságra és a stílusra is.

Az X-MOVE-V PRO kapocsok kiváló minőségű anyagokból készültek, melyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantálnak. A strapabíró fekete műanyag kialakítás ellenáll a szennyeződéseknek, kopásnak és a legkeményebb motoros körülmények között is megállja a helyét. Mindegyik kapocs könnyen cserélhető és kompatibilis a legtöbb motoros csizmával a piacon.

Az AC 0023550.090 modell egy 8 darabos készlet, mely lehetővé teszi, hogy több kapcsot is mindenkor tartalékként tarts magadnál. Így soha nem kell aggódnod, ha véletlenül elvesztenél vagy megsértenél egy kapcsot. Ez a termék különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik gyakran mennek hosszabb túrákra, vagy versenyeken vesznek részt, mivel a gyors és egyszerű csere jelentős időt és energiát takarít meg.

A telepítés egyszerű és gyors, nem igényel speciális szerszámokat. Az ACERBIS nevét a motoros világban már évtizedek óta elismerik, hiszen a minőséget és a megbízhatóságot képviseli. Az X-MOVE-V PRO kapcsokkal sem lesz ez másként: a rendszeres használat során tapasztalható kényelem és biztonság minden motoros számára értékelhető lesz.

Ezek a csizmapánt kapcsok nemcsak funkcionalitásukban kiemelkedőek, hanem a kinézetükben is. A fekete, elegáns kivitel bármilyen motoros csizma dizájnját kiegészíti, így nem kell kompromisszumot kötnöd a megjelenésben sem. Az egyszerű, de robusztus kialakítás garantálja, hogy a termék nem csak egy szezonra szól, hanem hosszan tartó motorozási élményt biztosít.

A termék kategóriája: Motoralkatrész > Ruházat > Csizma tartozék > Csat & Pánt. Ha motoros kiegészítők terén szeretnél biztosra menni, akkor az ACERBIS csizmapánt kapocs X-MOVE-V PRO a tökéletes választás számodra!

Ne habozz tovább, tedd kosárba az ACERBIS csizmapánt kapocs X-MOVE-V PRO 8 darab - Fekete AC 0023550.090 terméket még ma, és élvezd a motorozás szabadságát és biztonságát!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett